Test: Razer Naga Trinity Mouse

Styre-enheder d.  30. marts. 2018, skrevet af Gerner 3 Kommentarer.  Vist: 13363 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 780,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Software


Den software NAGA Trinity kører med er deres nye Synapse 3.0 BETA, og virker derfor ikke med version 2.0. Det kan godt skabe lidt tvivl i starten, i hvert fald for mig, da jeg straks havde installeret den forkerte software, da det ikke var lige så nemt at finde hoved og hale i de forskellige versioner. 
 


 

Lige når man åbner Synapse 3.0 vil man se ovenstående billede. Der er forskellige funktioner man kan benytte sig af, hvor heriblandt er Philips HUE og Chroma. Vi tager et kig på selve enhedens, NAGA Ttrinity, funktions indstillinger. 

 


 

Den første fane man kommer til er 'Customize', hvor det er her at man vælger hvad de forskellige knapper skal tildeles til. 
 


 

Det er samtidigt også her, at man ændrer på de knapper man har tilgængelig på de forskellige sidestykker. 
 


 

Under fanen 'Performance' kan man ændre i sensitiviteten. Man får muligheden for at ændre op til 5 'stages', hvor det er disse der kan skiftes mellem på musens DPI knapper. 
 


 

Da vi har med et Razer produkt, så er der selvfølgelig også muligt at lege rundt med lyset. Man får lidt forskellige muligheder, hvor man kan skifte mellem forskellige Chroma effekter, lysstyrke osv. 
 


 

Den sidste fane er til for at kunne kalibrere ens mus til det yderste. Man kan tilføje et underlag, hvorefter man kalibrere derefter. 

 

 

Freedom
 
Superbruger
Tilføjet:
03-04-2018 11:27:03
Svar/Indlæg:
978/63
Ligner en typisk plastik mus fra razer som dør efter 1-2 år 😴


MarcusA
 
Ny Bruger
Tilføjet:
03-04-2018 13:49:08
Svar/Indlæg:
3/0
Tak for anmeldelsen. Jeg har svært ved at forene mig med andet end min 3.0 intelli - men det er vist snart på tide at få skiftet den ud :D


busser
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-04-2018 14:03:43
Svar/Indlæg:
1626/507
ja der skulle nogle headset og mus til, at man fra nu af,,,gemmer alle kviteringer, så man faktisk nyt hardware, alle mine headset er gået i stykker efter 1 år, uden at jeg på nogle måde behandler det dårligt,