Test: Razer Naga Trinity Mouse

Styre-enheder d.  30. marts. 2018, skrevet af Gerner 3 Kommentarer.  Vist: 13866 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 780,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Test


Til dagligt benytter jeg mig af min Logitech MX Master, som jeg synes, er en af de bedste trådløse muse på markedet, i sær til kontor brug. Derfor var det en smule sjovt, men samtidigt også udfordrende at gå over til en kablet mus, der var en smule mindre. Til at starte med var størrelsen i hvert fald et problem, da min hånd passer utroligt godt til den størrelse MX Master har at byde på. Efter en del timer, så var størrelsen ikke et problem længere, så der blev gamet en del. 

Det første jeg vil komme ind på er selve ergonomien, som nok har været en af mine største udfordringer. Bagenden af NAGA Trinity er lavere end en MX Master, hvorfor min hånd føltes en smule malplaceret. Det krævede en del timers tilvænning, men det var bestemt det hele værd. Mit greb gik fra 'Fingertip Grip' til 'Claw Grip', hvilket jeg blev nødsaget til, da størrelsen af musen var en smule lille. Så har man en stor hånd, så skal man lige være påpasselig med størrelsen af musen, da det ikke er en af de største. Det skal dog siges, at efter et par timers tilvænning, så ligger den ganske fint i hånden. Det skal nævnes at fordybningen til ringefingeren er rigtig godt placeret, og føles naturligt for fingeren når den placeres i fordybningen. Ligeledes er det lille stykke gummi på siden, tilegnet lillefingeren, en rigtig fin detalje da det gør det noget nemmere at samle musen op, hvis man skal placere den anderledes på musemåtten.  

Til generelt brug fungere Razer NAGA Trinity rigtig fint, men der skal selvfølgelig heller ikke ret meget til. Hvad man derimod kan bruge musens funktioner til ved normalt brug er sidestykkerne, der jo kan skiftes ud alt efter hvad den skal bruges til. Sammen med Synapse 3.0 kan man programmere de forskellige knapper til andre funktioner end blot 1-2-3.. Den er en ren fornøjelse at bruge. 

Hvad angår gaming, så er det her hvor det bliver rigtig sjovt! Jeg har selvfølgelig brugt den i lidt forskellige spil, hvor her kan nævnes Battlefield 1, Diablo III og World of Warcraft. Det første der blev testet var det sidestykke med blot 2 knapper, da denne konfiguration var hvad der lignede min MX Master mest. Jeg skiftede det ret hurtigt ud, men ikke fordi det var dårligt, slet ikke, jeg kunne simpelthen bare ikke dy mig for at prøve den med 12 knapper. Det var simpelthen så fantastisk. Knapperne var så godt placeret, at jeg til tider kunne flyve igennem diverse Greater Rifts i Diablo III samtidigt med, at jeg drak min kaffe, mums. 

Jeg må indrømme, at det var en smule svært at skifte tilbage til nogle af de andre, for 12 knapper var utroligt lækkert. Sidestykket blev hurtigt fjernet og på kom det sidestykke med 7 knapper. Det var desværre ikke noget for mig, da min store hånd havde svært ved at ramme knapperne lige så nemt som den med 12 knapper. Her fangede jeg mig selv i, at min hånd blev drejet lidt underligt, da jeg ellers ikke kunne trykke alle knapper. Til mindre hænder vil den sikkert være rigtig fin, men til større bliver det altså et no-go. 

Nemt blev det sidestykke med 7 knapper fjernet, og på med den kun med 2 knapper igen, for nu skulle der spilles Battlefield 1. At have så mange knapper ser jeg ikke som en fordel i FPS spil, men derimod komfort, som denne side gav. Sidestykket har nemlig et stykke med blødt gumme, det samme som til lillefingere, hvor denne kombination giver et bedre greb om musen. Det er altså klart den med 2 knapper og 12 knapper der vil være dem der blev brugt mest.


 

 

Freedom
 
Superbruger
Tilføjet:
03-04-2018 11:27:03
Svar/Indlæg:
978/63
Ligner en typisk plastik mus fra razer som dør efter 1-2 år 😴


MarcusA
 
Ny Bruger
Tilføjet:
03-04-2018 13:49:08
Svar/Indlæg:
3/0
Tak for anmeldelsen. Jeg har svært ved at forene mig med andet end min 3.0 intelli - men det er vist snart på tide at få skiftet den ud :D


busser
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-04-2018 14:03:43
Svar/Indlæg:
1626/507
ja der skulle nogle headset og mus til, at man fra nu af,,,gemmer alle kviteringer, så man faktisk nyt hardware, alle mine headset er gået i stykker efter 1 år, uden at jeg på nogle måde behandler det dårligt,