Test: ACER Predator Cestus 500 Gaming Mus

Styre-enheder d.  26. marts. 2018, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 13644 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Acer
DK distributør: Acer

Test:

 

Produkt der sammenlignes med :

Logitech G9 Laser Gaming Mouse

 

Dagligt brug:

Jeg har brugt musen en uges tid for, at få fornemmelsen af hvordan den er i brug. Musen falder mig helt naturlig efter nogle småjusteringer, og jeg kan klart anbefale den til al aktivitet ved computeren. Den er rigtig lækker.

Ergonomi:

ACER Cestus 500 er en rigtig god mus. Den ligger rigtig godt i hånden, og har en tilpas størrelse. Hånden hviler godt på musen, som er bygget til claw/palm grip. Knapperne er placeret fint, dog kunne tommelfinger knapperne godt være lidt længere tilbage på musen ved palm grip.

Gaming:

Jeg har også spillet med musen, og må indrømme den bare gør jobbet godt. Den glider meget nemt hen over overfladen hvilket gør, at man nemt kan styre den omkring. Ikke nok med det, så tracker musen rigtig godt på underlaget, så der ikke forekommer fejl når man skal finjustere. Det er en rigtig god mus til gaming.

Lyset:

Musen har 3 zoner, som kan programmeres efter behov. Der er scrollhjulet her på toppen, som også kan tillægges forskellige effekter.

 

 

Så er der striberne på siden, som kan have flere farver samtidig. Man kan give dem en regnbue effekt, hvilket ser rigtig sej ud.

 

 

Til sidst er der Predator logoet bagpå, som ligeledes kan skifte farve som scrollhjulet. Det ser også rigtig fedt ud. Alt i alt nogle fede muligheder for lyseffekter på musen.

 

 

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.

Niight
 
Bruger
Tilføjet:
01-07-2018 14:50:16
Svar/Indlæg:
17/0
jeg synes det er for dårligt at der ikke på noget tidspunkt bliver nævnt hvilken sensor der sidder i. det er en af de mest vigtige ting at tage højde for når man skal købe en ny mus.

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Niight d. 01-07-2018 14:50:58.


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
01-07-2018 17:36:11
Svar/Indlæg:
1194/156
Det havde jeg skam gerne oplyst om, hvis jeg havde set det nogen steder.

Men Acer oplyser det ikke i deres specifikationer nogen steder jeg har set.

Vi er dog slet ikke enige i, at det er det vigtigste element når vi snakker mus. :)