Test: Acer Predator Galea 500

Lyd d.  06. april. 2018, skrevet af Monberg75 3 Kommentarer.  Vist: 12187 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1365,00
Produkt udlånt af: Acer
DK distributør: Acer

Test:


Sammenlignes med: 

  • Headset: Sennheiser PC-350SE
  • Lydkort: ASUS Essense STX II

 

Komfort:

Jeg har brugt headsettet nogle timer i træk, og det er meget komfortabelt. Ørepuderne er tilpas bløde, og der er ikke noget der klemmer. Presset er måske lige i underkanten i forhold til smalle hoveder, men det gør så at man ikke bliver øm under længere tids brug. Det til trods for, at jeg bruger briller.

Lyden:

Jeg synes faktisk, at dette headset spiller helt fint. Det er ikke helt at sammenligne med mit Sennheiser, men der har jeg også alle muligheder for at finjustere lyden efter mit behov. Det har jeg ikke med dette headset.

Galea 500 har ikke nogen grundlyd, da jeg desværre ikke kan slå EQ helt fra. Når jeg vælger de forskellige indstillinger med EQ knappen, synes jeg ikke der er særlig stor forskel. Så jeg kan stort set ikke høre forskel på, om det er den anden indstilling der er valgt.

Min generelle vurdering af lyden er, at headsettet spiller ok. Det er bestemt ikke banebrydende på nogen måde, da det lyder lidt indeklemt og mangler noget diskant og detalje i lyden. Det er virkelig en skam man ikke lige kan finjustere, nu det er et USB headset, og man derved har alle muligheder ved en god driver.

Mikrofonen:

Dette er en test af mikrofonen i headsettet. Den optager faktisk ret fint, men den optager ret svagt. Denne lydfil er optaget med niveau på 100, og så har jeg sågar fordoblet lydstyrken i videoredigeringen. Bare for at give et hint om, hvor svagt den optager.
 


 

Her har vi en optagelse med musik i baggrunden. Den optager fint min stemme til trods for musikken, som også fint bliver optaget. Den gør det ok.
 


 

Lyset:

Der er et lysende Predator logo i hver ørekop, og det ser ret fedt ud. Jeg kunne godt have ønsket noget RGB, eller som minimum muligheden for at vælge imellem nogle faste farver. Det har man desværre ikke.
 


 

Mikrofonen lyser i den samme blå farve, når den er tændt. Lyset slukker når man slukker for mikrofonen, hvilket er meget fint. Så ved man om den er tændt eller slukket.
 


 

Som vist tidligere, er der lys i den store knap med lyd indstillingerne. Men man kunne ikke rigtig se Predator logoet lyse på de billeder. Så det kan i se her. Igen, den samme blå farve. Så farven er gennemført i hele headsettet, hvilket er dejligt.
 


 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.

 

 

trofast
 
Superbruger
Tilføjet:
06-04-2018 22:02:50
Svar/Indlæg:
284/28
Må indrømme jeg kun har læst konklusionen, men det er sørme rar at læse en så ærlig beskrivelse af din oplevelse med produktet.
Så ros herfra. :yes:


slupper
 
Overclocker
Tilføjet:
06-04-2018 22:19:31
Svar/Indlæg:
124/3
Tror i skal have opdateret jeres info om acer, det vist noget tid siden de har været nummer 1 og 2 :)
Men rigtig fin anmeldelse, prisen lugter lidt af det noget der skal bruges, som give away kampagne til deres predator maskiner :)


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af slupper d. 06-04-2018 22:22:59.


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
07-04-2018 22:22:42
Svar/Indlæg:
1194/156
#1

Mange tak skal du have. Jeg prøver på bedste vis, at anmelde tingene så læserne kan bedømme om det er noget for dem eller ej.
Tusinde tak for de rosende ord :)

#2

Jeg vil læse lidt op på det fremover, så jeg får opdateret de beskrivelser i mine egne anmeldelser.
Mange tak for feedback :)