Test: Cherry MX Keyboard 6.0

Styre-enheder d.  16. april. 2018, skrevet af Gerner 0 Kommentarer.  Vist: 12419 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: Gerner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1478,00
Produkt udlånt af: Cherry
DK distributør: n/a

Design / Layout


Vi tager et kig på keyboardets design.  

På ovenstående billede ses keyboardet uden håndledstøtte. Som man kan se, så er det et keyboard uden diverse makro knapper, men kun et traditionelt nordisk layout. Her er dog lidt ekstra knapper oppe i højre hjørne, hvor her er en Cherry knap, der de-/aktiverer windows knappen samt medieknapper. Desuden er der også en FN knap, hvis man ønsker at benytte nogle genveje oppe ved F-tasterne, såsom skrue op og ned.
 


 

Sætter vi keyboardets håndledstøtte på, så får det lige pludseligt en noget anden størrelse, da det er en skøn stor støtte. Støtten er lavet af hårdt plast, og derefter belagt med blødt plast for bedre komfort. 
 


 

I midten af keyboardet ses et Cherry logo, men også en fordybning, hvor det er her håndledstøtten monteres. Dette sker ved hjælp af magnetter, hvilket giver hurtig mulighed for at afmontere støtten hvis dette ønskes. 
 


 

Her ses bagsiden af keyboardet. Øverst kan man se de forskellige måder USB kablet kan føres, samt to fødder der kan gøres højere hvis dette ønskes. 
 


 

Lige for at vise keyboardets profil, så er her taget ovenstående billeder. Man kan altså se at uden fødderne slået ud, så hælder keyboardet ned mod en selv. 
 


 

Det er selvfølgelig Cherry keys der bruges, og her er det så røde Cherry keys. Samtidigt kan der ses en LED, hvor dette keyboard kun tilbyder rødt LED lys. 

 

På næste side tester vi keyboardet.