Test: Cherry MX Keyboard 6.0

Styre-enheder d.  16. april. 2018, skrevet af Gerner 0 Kommentarer.  Vist: 11949 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: Gerner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1478,00
Produkt udlånt af: Cherry
DK distributør: n/a

Test


Keyboardet er nu blevet testet i en lille periode, hvor det ivrigt er blevet brugt dagligt til diverse spil og daglige rutiner. De spil der er blevet spillet er; Diablo III - Reaper of Souls og Battlefield 4, samt også brugt til bl.a. Word, sociale medier osv. Hvad der skal tages højde for i testen er, at det godt kan virke subjektivt noget af det, da det kan være svært at forholde sig objektivt, nu hvor ingen bruger et keyboard ens. Til dagligt bruger jeg også selv et mekanisk keyboard, kaldet Zowie Celeritas med brune mekaniske knapper.
 


 

Lige når man tager keyboardet ud af kassen, så kan man lige med det samme mærke, at dette er et produkt af meget høj kvalitet. Keyboardets kabinet er lavet i fuldt aluminium, hvilket gør at det vejer en del. Det gør altså, at keyboardet ikke skøjter rundt på ens skrivebord, hvilket er yderst dejligt, hvis man har en tendens til, at bevæge sig meget foran computeren. Jeg fik så sat det til min computere, hvor min computer straks hentede den driver, som skulle bruges sammen med keyboardet. Lyset i keyboardet tændte, og jeg var nu klar til at give det en masse tæsk.
 


 

Jeg kom så i gang med at bruge keyboardet, hvor jeg som det første gik ind på nogle af de mange dejlige sociale medier vi nu engang kan finde på internettet. På de sociale medier får man nemlig brugt keyboardet, på en lidt anden måde, end hvis man blot sad i Word. Men efter et stykke tid, hvor min fingrer lige fik lært keyboardet at kende, så var det jo en drøm at bruge. Keyboardet reagerede utroligt hurtigt, og det var yderst behageligt at bruge.

Nu videre til en omgang dokument skrivning, da selvom jeg spiller meget, stadig vil have et keyboard der kan bruges til dagligdags ting. I hvert fald, så gik jeg i gang med, at skrive en af de mange opgaver, jeg nu får i ugens løb. Jeg ved ikke hvad keyboardet gør, men jeg kan mærke, hvordan mine hænder flyver over keyboardet, hvilket er en utrolig rar fornemmelse, når man gerne vil have lavet en opgave hurtigt. Knapperne bliver hurtigt trykket ned, og kommer lige så hurtigt op, og man kan med det samme se, at keyboardet har fået reageret på ens tastning.

Det er nok en af de keyboards, som giver mig mere lyst til, at skrive på det, i stedet for bare at spille på det. Nu har jeg aldrig været den store fan af håndledsstøtter, da jeg synes de har været grimme, men uanset hvad, så gør håndledsstøtten på dette keyboard bare et eller andet. Mine hænder bliver ikke lige så trætte af at skrive, og den dejlige gummi belægning der er på håndledsstøtten gør det også behageligt for ens hænder. 

Tager vi nu et kig på noget gaming, så skal vi endnu engang have fat i alle de store positive ord omkring keyboardet, for sikke dog det kan. Vi sidder som vist tidligere, med et keyboard uden diverse macro-knapper, men derimod et traditionelt nordisk layout. Det vil siges, at vi ikke har en masse macro-knapper, som vi skal holde styr på, men kun de traditionelle knapper. Tager vi derimod et dybere kig på gaming, så har jeg oplevet at nogle producenter, vælger at udforme knapperne og afstanden mellem knapperne anderledes, hvilket jeg aldrig har formået at se som en succes.

Hvad Cherry så har gjort er, at de har valgt det helt traditionelle layout, både afstands mæssig, men også buen på selve knappen. Dette gør altså, at når man sidder at spiller, så er der ikke unødvendige ting, som man skal have med i overvejelsen. Derfor giver keyboardet altså én, en utrolig god spille oplevelse. Knapperne reagerer utroligt hurtigt, og her mener jeg utroligt hurtigt, for jeg har simpelthen ikke oplevet noget andet keyboard, som jeg har haft en så stor fornøjelse af at bruge.
 

Vi går videre til konklusionen.