Test: Razer Thresher Ultimate headset

Lyd d.  20. april. 2018, skrevet af Gerner 0 Kommentarer.  Vist: 12935 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: Gerner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1949,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Design / Layout 

 

Vi tager et kig på selve headsettet. 

På ovenstående billede ses headsettet, og hvad der gør dette til et rigtigt PlayStation headset er de blå farve, for så er man ikke i tvivl.

Headsettes kopper kan drejes 90 grader til den ene side, hvor de derefter kan ligges på bordet. 

Det er ikke et PlayStation headset uden et logo, og de får vi også, ét på hver kop. Som det kan ses, så er der gitter på koppen, hvor man nok skulle tro en masse lyd ville sive ud, men det gør der ikke. Det er ret så beskedet hvor meget lyd der kommer ud, så man kan sagtens have damen liggende ved siden af imens man spiller.. 

Her ses de dejlige store puder, hvor ens ører uden problemer vil kunne være indeni. De skulle være så behagelige, at Razer påstår følgende: "Comfortable with eyewear – With foam indentations for temple relief"

 

Hovedbåndet ses på ovenstående billede, hvor her ses fjederstål som daner yderste rammer, hvor det er dette der klemmer kopperne ind imod ens hoved. Dernæst kommer selve hovedbåndets regulering af størrelse, hvor den automatisk reguleres når de monteres. Denne er beklædt med stof samt kunstlæder, hvilket gør dem behagelige at have på. 

Her nederst på kopperne er kontrollen til volumen, mikrofon, tænd/sluk samt en indgang til micro-USB. 

 

På billedet til venstre ses standeren samlet og med Audio Hubben placeret forneden. Her monteres selve standere ovenpå Audio Hubben, hvor det er den der fungerer som ballast, så standeren ikke tipper. På højre billede ses standeren med headsettet hængende. 

 

På ovenstående billeder ses selve Audio hubben. Billedet til venstre viser fronten af enheden, hvor forrest ses knappen der tænder og slukker, hvor bagerst ses knappen til surround sound - tænd/sluk. Er enheden tændt tændes LED lys nedenunder tænd/sluk knappen. Billedet til venstre viser de indgange og udgange Audio hubben har. Her ses Optisk Out/In, knap der vælger enten PC el. PS4, mikro USB til strøm samt en normal USB til opladning af headset.