Test: Antec Kuhler H2O K240 køler

Køling d.  18. april. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 11629 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Kassens indhold 

Nede i æsken ligger delene godt beskyttet i diverse en slags æggeskal og alle delene er lagt i plastikposer, jeg har dog her fjernet dem på blæserne. 

Liste over tilbehør / Kassens indhold :

  • 1 stk. manual.
  • 2 stk. blæsere.
  • 1 stk. bagplade til både AMD og Intel.
  • 1 stk. monteringsflange.
  • 1 stk. Intel monteringsflange samt samt en y splitter til blæserne.
  • Diverse skruer til den ene blæser.
  • Skruer til socket Intel 2011.
  • Nok en pose med diverse skruer til en blæser.
  • En pose lange skruer og afstandsstag samt fingerskruer til montering på Intel socket 115X eller AMD.


Manualen er ganske udmærket og forklarer indgående i både tegninger og tekst hvordan køleren monteres på diverse sokler.
 

Specifikationer: 

Her de hårde facts om Antec's AIO køler H2O K240

AIO køleren i flere detaljer: 

Antec har lavet denne nye K serie AIO kølere og der er 2 kølere i serien indtil videre, en K120 som er en 120mm radiator med blæser samt en K240 som har en 240 radiator og 2 blæsere. 

Slangerne er teflon belagt og det skulle få dem til at holde i 15 år. Samlingerne ved slangernes ender ser næsten ud som om de er blevet krympet på, så der er vist ingen fare for lækager der. 

Blæserne styres af et PWM signal og begge blæsere kan ved hjælp af den medfølgende y splitter forbindes til bundkortets CPU header. 

I pumpen har man udstyret pumpen med en keramisk aksel og et keramisk leje i rotoren så langtidsholdbarheden er helt fin og ligeså lyden der kommer fra pumpen derved blevet minimeret. 

Eftersom pumpen sidder i radiatoren er der ikke meget vægt i selve kølehovedet og derved reduceres faren for at bundkortet bøjer over tid. Kølehovedet har kølepasta lagt på fra Antec's side og det er en stor fordel, da man så ikke risikerer at få kølepasta over flere steder end lige på CPU'ens top. 

Og igen her på det sidste billede fremhæver Antec at netop deres løsning med at flytte pumpen skåner CPU'en for mange vibrationer og derfor vil leve længere.


Vi går videre til designet.