Test: Antec Kuhler H2O K240 køler

Køling d.  18. april. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 12100 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design 

Jeg lægger ud med flot billede fra Antec der stort set fremviser alle AIO'ens dyder. Det mest markante ved dette billede er de blå blæsere. Det er ikke selve rotoren den blå farve kommer fra men derimod en matteret hvid kant som blæserne har på den ene side. Det er så ikke til at se hvor mange LED'er der er brugt under kanten, men LED lyset ser ret jævnt ud hele vejen rundt i cirklen. I de hvide hjørner på blæserne er der gummi til at dæmpe eventuelle vibrationer og det er en meget fin detalje. 

Radiatoren er noget anderledes end vi normalt ser dem, den er en smule længere end de fleste 240mm radiatorer på grund af at der her er indbygget en kraftig pumpe i radiatoren. Det skulle ifølge Antec gavne levetiden på CPU'en da den ikke konstant modtager vibrationer fra en pumpe ovenpå CPU'en. Den eneste ledning der kommer fra radiatoren er er en ret lang ledning med SATA stik i enden til at forsyne pumpen med strøm. Pumpen kører altså med konstant hastighed. 

Selve kølehovedet er fremstillet i kobber og dækket af en sort plastik hætte med Antec's Logo i forkromet plastik på toppen. 

Selve kølehovedet er kun ca. 20mm højt og har 90 graders roterbare vinkler til slangerne. Slangerne er beskyttet af en strikket sleeving som er Teflonbelagt for at give en ekstra lang levetid på slevvingen (op til 15 år) hvem der så lige har en AIO så længe er en anden sag for Antec yder "kun" 3 års garanti. 

Selve kølefladen som skal ligge an mod CPU'en er i fra Antec's side pålagt et lag kølepasta. Fladen er pæn og ret blank dog ikke som et spejl. Som det kan ses er kølefladen skruet på resten af kølehovedet ved hjælp af 10 specialskruer. 

Her endnu et billede fra Antec der viser at det naturligvis også er muligt at montere blæserne med LED lyset mod køleren, hvis man hellere vil have blæserne til at blæse luften ind i kabinettet.
 

Billeder i artiklen uden HwT logo er fra Producenten.