Test: Edifier Multimedia XM6BT Bluetooth højttaler

Lyd d.  26. april. 2018, skrevet af Cardio 0 Kommentarer.  Vist: 11716 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 412,00
Produkt udlånt af: DCS
DK distributør: DCS

Test 

Jeg har over en uges tid brugt sættet jævnt meget både til musik og spil. Jeg havde allerede et sæt tilsvarende bare en noget ældre model (10 år) der stadig den dag idag bare spiller derudaf. Jeg oplevede at bassen i subwooferen slet ikke var bygget til at spille så højt, som jeg gerne ville. Den "skratter" relativt hurtigt og skal meget langt ned (kan indstilles på bagsiden) for ikke at skratte. Til gengæld er det et fint design som jeg også har beskrevet på foregående side. 

Selve tilslutning af BT var uden problemer. Der sidder en lille knap du trykker og med det samme fandt min telefon anlægget. Det er faktisk rigtig fedt at have anlægget stående inde bagved skærmen og så lige smide telefonen på. Måske lidt ligegyldigt i forhold til en stationær, men super fedt i forbindelse med en bærbar tænker jeg. Eller som højttalere i sommerhuset, køkkenet eller værkstedet. Til prisen er det helt sikkert det værd. Rækkevidden var på ingen måde imponerende, bor i træhus og selv igennem en tynd væg eller bare 5 meter væk kneb det med forbindelsen. 

Alt i alt en ok oplevelse, men de har i kvalitet ikke rykket sig specielt i forhold til det sæt jeg købte langt tilbage. 


På sidste side skal vi se på en konklusion.