Test: LIFX + pære med nightvision

Diverse d.  01. juni. 2018, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 16704 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 699,00
Produkt udlånt af: LIFX
DK distributør: n/a

Introduktion


I de senere år, er der kommet flere og flere produkter til, som kan gøre dit hjem "smart" på den ene eller anden måde. Med smart menes her at de kan styres automatisk, via en app eller sågar ved at du taler til din iPhone eller smartspeaker. Der er efterhånden ikke den dims, som du i dag ikke kan få i en smart version, alt lige fra låsen på din dør, termostaten og lyset i dit hus.

Philips var med deres Hue-lyskilder blandt de første til at gribe de nye muligheder, og lancere smarte pærer, som kan skifte farve, lysstyrker og alverdens ting. For nyligt testede vi så IKEA's Trådfri system, og i dag skal vi se nærmere på en pære fra en anden stor spiller, nemlig amerikanske LIFX. Til forskel fra både HUE og IKEA Trådfri, har LIFX-pærerne den fordel, at man ikke behøver en hub, for at kunne styre lyset via sin smartphone. Vi har fået tre forskellige pærer til test, og i dag skal vi se på den originale LIFX pære, i en særlig +-udgave med nightvision. 
 

Firmaet bag LIFX hedder LiFi Labs, og er en startup-virksomhed med base i Silicon Valley. De første investeringer blev hentet via en Kickstarter kampagne, og siden starten i 2012, har firmaet hentet yderligere kapital og er vokset ganske betydeligt. Efterhånden er vi nået til tredje generation af LIFX-pærer, og hen af vejen er sortimentet blevet udvidet med mange varianter af lyskilder.