Test: Antec Kuhler H2O K240 køler

Køling d.  18. april. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 12111 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation 

Installation af køleren er for så vidt ret enkelt. Intel flangen sættes på kølehovedet. Bagpladen vendes den rigtige vej, der står Intel på den ene side og AMD på den anden. Derefter stikkes de lange skruer ind i bag pladen i de rigtige huller og sekskanten presses ned og låser derved skruen så den ikke bare løber med rundt. Herefter stikkes skruerne igennem bundkortet og afstandsstagene skrues med gummiskiven fast mod bundkortet i stil med hvad den skrue jeg har skruet i viser. Her er det dog uden bundkortet. Derefter kan kølehovedet monteres ovenpå de 4 stag og skrues helt i bund med fingerskruerne der medfølger til formålet. 

Antec har vist været en anelse for hurtige med at få bag pladen klar til produktion eller også har man ikke taget i betragtning at nogen kan finde på at teste med et Z170 Sabertooth bundkort, og her fik jeg store problemer da bag pladen kom til at stå ovenpå en række lodninger i højre side af soklen. Så jeg måtte i gang med en kraftig fil for at få fjerne et par mm af bag pladen. Resultatet er måske ikke det kønneste man har set, men det virker. Jeg har gjort Antec bekendt med fejlen, så forhåbentlig laver de et fix i fremtidige bag plader. På dette billede kan man også mere tydeligt se at de lange skruer med sekskantet hoved er låst i selve bag pladens huller til formålet. 

Her er kølerens Kølehoved så monteret ovenpå de 4 stag og de fire fingerskruer er spændt helt i bund. Herefter hængte jeg radiatoren op i toppen af kabinettet og satte strøm til Pumpen via Sata ledningen. Blæsernes stik samlede jeg i y splitteren og monterede på CPU headeren på bundkortet.   

Så er systemet startet op og der er fint lys i blæsernes LED ringe, det giver et behageligt blåt lys i hele kabinettet.