Test: Logitech G560 PC gaming højttaler

Lyd d.  23. maj. 2018, skrevet af loopstr 0 Kommentarer.  Vist: 12553 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: loopstr
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1991,00
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech

Design og test

 

Mine forventninger til Logitech G560 lå ikke særlig højt, hvilke til dels skyldes *blink blink* RGB lyset i dem. Jeg er ikke en af dem som bare synes at jo mere lys der er i et produkt, jo federe er det. Jeg er ganske klar over at RGB lys i produkter sælger, og det så godt at mange producenter efterhånden putter det i alle de produkter hvor det overhovedet er muligt, hvis det ikke umiddelbart er muligt finder de en måde at gøre det på, sådan det ser overbevisende ud og slet ikke kan undværes.

På papiret er der dog også nogle helt klare plusser at glæde sig over, Logitech G560 har bland andet indbygget Bluetooth hvilke gør at man også kan afspille musik fra sin mobiltelefon, tablet eller andet lydudstyr med Bluetooth, uden at skal rode med en masse ledninger

Da jeg pakkede sættet ud var det første jeg tænkte at det var dog utroligt tungt, jeg havde læst specifikationerne på det i forvejen og ved, fra erfaring, at det er subben der vejer noget. Blev dog alligevel lidt overrasket over at det vejer over 7 kilo tilsammen, bare subkassen vejer 5.5 kilo, det er en hel del for en 6.5 tommer sub.

Satellitterne er lidt specielle med deres ”æggeform”, det gør bestemt ikke noget negativt for dem. Personligt synes jeg det er en fin måde at få integreret RGB lyset i dem.

Første indtryk efter at have tilsluttet det til computeren og hørt sættet spille var, der er dælme smæk i den bas…..og det er ikke sagt på en negativ måde. Man har selvfølgelig mulighed for at regulere det som man vil når først man har installeret softwaren dertil, LGS (Logitech Gaming Software). Det er også i denne software man kan styre RGB lyset, der er et hav af forskellige modes og indstillinger til at styre højtalerlyset med. Lyset kan også slåes helt fra, hvis det bliver for meget *blink blink*.

 

Efter at have brugt en hel del tid på at få sat softwaren op, lykkedes det mig at få højtalerne til at reagere på musik og spillet Fortnite. Med musik bliver kontoret pludselig omdannet til et diskotek, her kan man igen vælge alle mulige, og umulige, modes at bruge.

Til Fortnite var det noget sværere at finde udad hvordan, hvornår og hvorfor de lyste i den farve som de nu gjorde. Jeg er sikker på at Logitech har en god mening med at man kan bruge dem til at få advarsels, eksplosion osv farver, jeg holder bare på at det er mere forvirrende end det gør godt.

Lyddelen i Logitech G560 er noget for sig selv, den 6.5 tommer bas der sidder i subkassen leverer varen til fulde, man kan virkelig mærke bastrykket fra den, og det uden at den bliver ”mudret”. Diskanterne spiller klart og tydeligt, mellemtonerne fylder præcis det de skal. Kort sagt er jeg vild med lyden i sættet, det er i en klasse for sig selv. Sættet kan spille rigtig højt uden at ødelægge lyden, det kan fint bruges til ungdomsfesten med disco lyset. De unge her i huset var vilde med Logitech G560.

 

Læs med næste side for at få konklusionen.