Test: Logitech mekanisk G513 gaming tastatur

Styre-enheder d.  21. august. 2018, skrevet af loopstr 2 Kommentarer.  Vist: 5945 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: loopstr
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1299,00
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech

Design og test

 

Jeg har, igennem årene, efterhånden haft mange forskellige tastaturer, de sidste årrække er det mekaniske der er blevet købt flest ind af.

Derfor havde jeg en ret god ide om hvad jeg kunne forvente af Logitech G513, det var egentlig bare et spørgsmål hvad det havde at byde på som de andre ikke havde haft og hvordan det ”føltes” ved tastetryk. Vægten på tastaturet, sammen med udseende,  lader ikke en i tvivl om at det er noget godt kram man står med i hånden. Logitech G513 er lækkert at se på, tasterne står knivskarpt hævet over carbon overfladen, dejligt at se et tastatur som er anderledes, og ikke bare har den almindelige sorte plastik overflade.

Der er dog én uheldig side effekt med overfladen, den suger støv til sig og det er meget tydeligt på den. 

Når først man har fået installeret LGS (Logitech Gaming Software), og fået lavet sine indstillinger som man ønsker, det kan man bruge ret lang tid på, kan man komme i gang med det sjove. Der er også forskellige profiler i softwaren man kan vælge at bruge, der er allerede en masse understøttede spil så man kan også lave den nemme og vælge at kaste sig over en af dem for at komme hurtigt videre.

Jeg har, som tidligere skrevet, haft en del tastaturer igennem her i hjemmet og må bare erkende at Logitech G513 slår dem alle, når man trykker på knapperne og mærker ”klikket”, det er ret meget anderledes end de andre mekaniske tastaturer jeg har prøvet og fangede mig straks. Det er slet ikke nær så tydeligt et ”klik eller bump” man mærker og samtidig er der ikke larmen, det er lækkert.

I test perioden blev der spillet en hel del Fortnite og PUBG på det, der gik ikke mere en 10 minutter før jeg helt glemte at det var en nyt tastatur jeg sad med, det føltes helt naturligt med de "bløde" taster og det var ikke helt så fedt at komme tilbage til mit almindelige tastatur igen.

Håndledsstøtten kommer hurtig til sin ret, jeg kan godt lide at have noget blødt at hvilke mine håndled på. Den føles dejlig i et godt stykke tid, men når så man begynder at få varmen bliver den hurtig glat af sved. Det er dog et halt klart plus den er med og derfra bestemmer man selv om man vil benytte den.

 

Læs med næste side for at få konklusionen.

dMITIj
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-08-2018 11:48:48
Svar/Indlæg:
1863/156

Fint review 😉 

jeg saver dog en decideret lydtest så man kan høre tasterne vs andre mekaniske taster, jeg ved godt det findes på tuben men ville være lækkert hvis i også havde det.

jeg har selv haft en del tastatur igennem tiden og lang de fleste har ikke været noget for Konen pga. "det larmer". jeg havde faktisk Logitech's Romer-G i kiggerten her for 3 uger siden men jeg endte med et Cooler Master MasterKeys MK750 Silent som bruger Cherry MX Silent keys da de i mine øre (via tuben) lød bedre/var mere stille end Romer-G 🙂Mr_Mice7
 
Overclocker
Tilføjet:
21-08-2018 16:29:29
Svar/Indlæg:
174/21

Har dette tastatur, og kan kun give anmelderen ret, det er et virkeligt lækkert tastatur.