Test: DALI KATCH Bluetooth højtaler

Lyd d.  04. maj. 2018, skrevet af morra19 3 Kommentarer.  Vist: 16785 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: 
Oversættelse: morra19

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2899,00
Produkt udlånt af: hifiklubben
DK distributør: hifiklubben

Layout / Design

 

 

 

Når man ser DALI Katch første gang, må man er kende at ligheden til B&Os Beoplay A2 er ret slående. Det skal dog ikke ændre på at designet er virkeligt klædeligt, og man føler at man står med et kvalitetesprodukt i hånden. Det havde højnet standarden hvis DALI havde lavet læderstroppen lidt mere autentisk, den minder om noget der kunne være plastik. De kunne godt have sparet på plastikgrillen i fronten, og lavet den i alu. Men dette er småting, som ikke bemærkes på afstand. Plastikgrillen er nok også lavet af praktiske hensyn, da den er langt mindre modtagelig for stød end den tilsvarende i alu. 

 

     

 

Øverst på enheden finder man knapperne til at styre enheden med, der er den store tænd-knap, samt Bluetooth knappen, så er der volumen knapper og en lille femte knap. Denne knap skifter mellem lyttebilledet normal og varm. Den varme giver lidt mere dybde i bassen, men fjerner også lidt i toppen. DALI Katch er desuden udstyret med BT 4,0 med aptX og NFC for let paring. Bevæger man sig ned på siden af enheden finder man et AUX stik, hvis man ikke ønsker at forbinde via Bluetooth. Der finder man også strømstikket samt et USB stik.

 

Læderremmen kan bruges som praktisk håndtag når man tager den med. 

 

    

 

Rundt om tændknappen er fire LED kvart ringe, som fungerer som lydniveau indikatorer. 

Højtaleren er bestykket med en 21 mm soft-dome diskant samt en næsten 9 centimeter storaluminium bassenhed. Denne bestykning er så doblet, så du har samme bestykning på begge sider at enheden. Dette gør at den spiller ud i hele rummet, i stedet for kun lige i den retning som enheden peger. Dette giver også muligheden for at placerer enheden tæt op af en væg, og øge de dybe frekvenser herved.

Til at drive det hele har DALI valgt en klasse D digital forstærker på 2x25W. 

yupper
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2018 20:25:24
Svar/Indlæg:
1321/10
ja, synd at de ikke har understøttelse for enten Spotify, Deezer og Napster som mange af deres konkurrenter har.


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
11-05-2018 19:39:01
Svar/Indlæg:
2669/468
#1 Hvad tænker du med understøttelse, du afspiller lyden fra din håndholdte enhed, og via BT kan den jo spille fra Spotify mv.?


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-05-2018 19:53:43
Svar/Indlæg:
7710/225
#2
Har også "lidt" svært ved at se hvad problemet er for #1....
Min fon og tablet understøtter alle de nævnte streamings services og min ILoud modtager og afspiller det gerne.... :yes: 😛 🤣