Test: CHERRY Stream 3.0 tastatur

Styre-enheder d.  09. maj. 2018, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 12551 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 102,00
Produkt udlånt af: Cherry
DK distributør: Cherry

Layout / Design:


Lad os så tage et nærmere kig på tastaturet.

Cherry er gode til, at lave tastaturer der er robuste og beregnet til at holde i mange år. Der er ikke de vilde fancy ting ved dem endnu, hvilket gør at mange nok synes de er lidt kedelige. Men da dette tastatur ikke er beregnet til gaming men til arbejde, betyder det at alle de smarte ting ikke er så vigtige.
 


 

Cherry har dog valgt, at give dette tastatur multimedia taster, hvilket jeg ELSKER. Det er simpelthen det bedste, når et tastatur har disse taster. For så skal man ikke bruge musen eller noget til det, når man sidder og arbejder og lytter til musik samtidig. Det er lækkert.
 


 

Oppe i højre hjørne er der 3 dioder, som indikerer status for de forskellige locks. Der er Num-, Caps- og Scroll-Lock. Det er lavet dejligt diskret.
 


 

Den eneste måde man kan se dette er et Cherry tastatur på er, at der er printet et diskret Cherry logo i bunden af tastaturet.
 


 

Kigger vi på undersiden af tastaturet finder vi en mærkeplade med alle oplysninger om tastaturet, og 3 gummi fødder forrest på tastaturet.
 


 

Mod bagsiden af tastaturet finder vi nogle foldbare fødder. Disse kan foldes ud, hvis man gerne vil have lidt vinkel på tastaturet. Det er smag og behag hvad man bedst kan lide.
 


 

Her kan man se hvorledes vinklen på tastaturet ændres.
 


 

Til sidst et billede af ledningen. Der er ikke noget smart over den, det er en ganske almindelig tynd plastik ledning.
 


 

Nu er det tid til at kigge på softwaren, på næste side.