Test: ASUS ROG Crosshair VII Hero (Wi-Fi) bundkort

Bundkort, AMD d.  13. juni. 2018, skrevet af Renissen2 4 Kommentarer.  Vist: 19999 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2290,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software 

Vil man hellere styre sin AMD WRAITH Prism blæser ved hjælp af udelukkende Cooler masters software, så må man hente det hos Cooler Master. Programmet er ret venligt at navigere rundt i, og der er store muligheder for diverse effekter og farvevalg.


 
 

Med til bundkortet følger softwaren AURA der styrer alt omkring LED lyset. Det er muligt at vælge diverse lyseffekter i venstre side. Man må så vælge hvilken software man vil bruge, da det ikke rigtigt funker med begge dele RGB LED styring installeret. 


 

I Game First IV kan man vælge mellem fire forud definerede profiler og det er spil, medie streaming, fildeling og til sidst en bruger defineret profil. Herinde er det muligt at sætte prioritet på net trafikken. Med knappen Netværks monitor er det muligt at se hvad for programmer der trækker mest i trafikken på netværket. 

Med programmet RAMCACHE II er det muligt at opsætte en RAM cache efter eget ønske blot ved at trække i den røde linje i underkanten af billedet og derefter trykke start. Det kan give mange programmer et ekstra kick i ydeevnen. 

Programmet Sonic Radar hjælper Gameren med præcist at afgøre hvor en fjendes lyd kommer fra. 

Sonic Studio er et program til at styre det indbyggede lydkort med, der er 4 forudindstillede profiler som man kan skifte mellem musik, film, spil og kommunikation. Derudover kan man justere individuelt på bass, diskant og andre justeringer for at få et lækkert lydudtryk. 

Der medfølger også et selvstændigt program til at justere alt hvad man overhovedet kan justere på i systemets RAM. Så det er bare at prøve sig frem til man finder noget der er stabilt.
 

Så tester jeg på næste side.

 

 

dMITIj
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2018 13:30:01
Svar/Indlæg:
1860/155

Lækkert review og lækkert mobo 😉 Jeg har selv den udgave uden wifi.. 


Jeg har lige et spørgsmål, jeg bruger en M.2 i den nederste af de to M.2 slots og påtænker at købe endnu en M.2 til den øverste, men kan ikke læse mig til om det vil påvirke mit GFX-Lane hvis man køre 2x M.2 på dette mobo, ved du det?Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
12-08-2018 14:43:15
Svar/Indlæg:
1998/273

#1

Nej det er er ret irriterende at der ikke rigtigt er noget diagram eller teknisk info tilgængeligt på lige det område. Jeg kan dog forhøre mig hos AMD, så du må lige vente lidt med svaret 🙂dMITIj
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2018 17:33:23
Svar/Indlæg:
1860/155

må du meget gerne, vil være en stor hjælp 😊Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
12-08-2018 21:07:43
Svar/Indlæg:
1998/273

#3

Har skrevet til min ASUS kontakt så må vi se .... kan jo være han har ferie. :)