Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1248,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

AI Suite 3 er programmet som kan styre og regulere mange ting på bundkortet blandt andet overclockning og blæserstyring. Men det er meget mere end bare det, her kan man også hurtigt strøm styre bundkortet. Her har jeg trykket på knappen midt på billedet i venstre side og så fremkommer dette billede med en hel del linjer i venstre side. Jeg tager dem nedad i det følgende.

 

 

Første billede er for så vidt ikke med i listen til venstre men derimod startbilledet når man er går i AI Suite 3. Her kan man justere på "Power Phase control" til CPU'en Der er 2 muligheder optimeret eller Extreme. Længere nede kan man igen manuelt justere på eller lade den køre Auto. Hernede kan man også justere på SOC.

 

Der er her i AI Suite også mulighed for at indstille systemet til den mode man ønsker det skal køre i. Der er 3 muligheder performance, strømspare og away mode. Her kan man også styre lidt på strømstyringsplanen ved hjælp af 2 skydere.

 

 

Overclockning foregår i TURBO EVO og her kan man justere på timing der vedrører både CPU'en og RAMmen.

 

 

Fan Expert hedder linjen efter og her kan man muntre sig med at finjustere på systemets blæsere enten ved at trække i nogle punkter i billederne foroven eller vælge en af ikonerne midt i billedet.

 

  Med i ASUS Suite følger der også et program til at få ryddet op på computeren og i det kan man hakke af hvad der skal ryddes op i.

 

Næste linje er EZ Update og det er her man hurtigt online kan checke om ens BIOS og især drivere er opdaterede.

 

Man kan få oplysninger om sit system ved at trykke på linjen system information. Herefter kan man vælge mellem 33 ting nemlig om det er bundkortet man vil se info om, CPU eller RAMmens SPD.

 

 

I punktet File transfer kan man bruge til at overføre diverse filer f.eks. til ASUS Cloud eller man kan skanne QR koden i højre side for at få en APP på mobilen.

 

Sidste punkt er blot oplysninger om hvilke versionsnumre af diverse ASUS software der er installeret på PC'en.

 

AURA er softwaren der styrer alt omkring LED lyset. Det er muligt at vælge diverse lyseffekter i venstre side. På midten kan der tildeles individuelle farver til den gruppe til højre som LED'erne er monteret i. Den sidste mulighed er at justere på en RGB LED stribe hvis man tilkøber sådan en.

 

På næste side er vi nået til benchmarks.