Test: Steelseries Siberia 200

Lyd d.  03. september. 2018, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 5570 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 515,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

Det grundlæggende design er ganske som man måtte forvente af et headset med navnet Siberia. hovedet holdes på plads af et indre bånd, holdt på plads med tynde metalwire, der justerer sig selv i længden. Rundt om er der så endnu en bøjle, til at holde det hele sammen.  
 

 


Headsettet fås i flere forskellige farver, nogle mere iøjefaldende end andre. Her er det versionen i sort, med lidt detaljer i orange også, hvilket giver noget ekstra liv ift. et helt sort headset. 
 


Langt størstedelen af headsettet er af plastik, og tilmed af en slags der føles en anelse billigt i det. Det gør til gengæld også, at headsettet er meget let, som jo ikke just er en dårlig ting, hvis man skal have det på over længere tid. Ørekopperne er justerbare vertikalt via leddet midt på kopperne, der tilpasser til hovedformen, dog er der ikke et led således at headsettet justeres horisontalt - hvilket jeg godt kan savne lidt. 
 


Det todelte design holder stadig vand, så hvorfor ændre en opskrift der bare virker. Hovedbøjlen justerer sig automatisk, og det sidder rigtig fint og godt på hovedet, så selv en heftig omgang headbanging får det ikke til at falde af. Dog vil jeg sige, at hvis man har et stort hoved, er dette ikke det rette headset. Selv med mit ret gennemsnitlige hoved, bliver den inderste bøjle spændt godt ud, og der er ikke meget at give af. 
 


Mikrofonen sidder gemt i venstre ørekop, og kan trækkes ud ved behov. Den er så fleksibel, som den nu skal være, og pakkes let frem og tilbage. 
 


Ud over det lidt billige feel, er ørekopperne det svageste punkt ved dette headset. De er lidt til den tynde side, hvilket gør at mine ører rammer bunden af ørekoppen når jeg har det på. Det i sig selv gør ikke så meget, men det illustrerer nok meget godt, at selve ørepuderne sagtens kunne være en del større i det, hvilket ville hjælpe på komforten, der godt kunne få et nøk opad. 
 


Ledningen er på 1,8m, hvilket er passende til brug med en PC. Det er dog måske en anelse i overkanten, hvis man tager det med på tur ud i verden, for at høre musik via sin smartphone. 
 


Den indbyggede fjernbetjening på ledningen gør ikke meget væsen af sig. På forsiden er der en knap til at slå mikrofonen til og fra, og på siden en knap til at justere lydniveuet. Dens placering på ledningen er fin, den er ikke så stor at den er i vejen for noget, og knapperne er lette at finde.  

 

CodePadawan
 
Overclocker
Tilføjet:
22-11-2018 15:57:53
Svar/Indlæg:
3/1

Jeg har pt kun gode erfaringer med Siberia 200 - de sidder mega godt på ørerne - og de lukker nærmest alt larm ude 🙂

- hvis jeg skulle sætte fingeren på en ting - så skulle det være mikrofonen: Den er okay til spil - men til skypeopkald osv. kan man godt høre at det er i den billige ende af mikrofoner. 

Uanset hvad, så har det været de 600kr. værd for mig - jeg købte mine her: https://gg-setup.dk/collection... men kan se at der er kommet endnu bedre tilbud rundt omkring😕