Test: MSI X470 GAMING PRO CARBON AC bundkort

Bundkort, AMD d.  20. juli. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 11805 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1299,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion


MSI har sendt os deres top bundkort i Performance serien,  X470 GAMING PRO CARBON AC er navnet, så lad os se hvordan det sammenligner sig med det ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO (Wi-Fi) jeg lige har testet. Det er et bundkort der er dedikeret til Gameren der vil bygge sig et setup med de nyeste AMD RYZEN 2000 CPUer. 

Bundkortet leveres i en sort æske med MSI's logo udenpå og naturligvis er navnet fremhævet midt på æsken. Øverst til højre ses 2 ikoner for henholdsvis Godkendt til Performance Gaming og at bundkortet er udstyret med Mystic Light RGB LED lys. I underkanten fremhæves det at det er et AM4 bundkort med X470 chipset og at det understøtter PCI Express 3.0 og understøtter Overclocking. 

MSI har været på markedet i over 20 år med design og produktion af high performance IT Produkter. Produktlinjen består af bundkort, grafikkort, notebooks, barebones, netværks- og serverprodukter. Med deres ISO 9001 og ISO 14001 certificering lover MSI produkter med høj ydelse og stabilitet. MSI er en af de ældste spillere på bundkort markedet.
 

Lidt om chipsættet følger på næste side.