Test: SilverStone RL07 ATX Kabinet

Kabinetter d.  18. maj. 2018, skrevet af Monberg75 3 Kommentarer.  Vist: 11213 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 850,00
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: SilverStone

Test:


Jeg har monteret noget hardware, og fået lidt erfaring med kabinettet. Der er nogle ting man bør være opmærksomme på, inden man går i gang med kabinettet.

Det eneste værktøj man skal bruge, er en PH2 skruetrækker. Den må gerne være lang, og magnetisk. I posen med skruer finder man også et lille værktøj, som man kan montere gevindstængerne med.
 


 

Jeg har her monteret et ATX bundkort. Som man kan se, passer alle huller og gummigennemføringer fint ud for stikkene, så kabelføringen foran kan laves rigtig flot. Der er masser af plads over til blæsere og radiatorer i fronten, så pladsen der bliver ikke noget problem. Bemærk dog, at der ikke er huller eller beslag til Custom Loop som jeg lige ser det. Så man er lidt bundet til et AIO sæt, ellers skal man selv lave beslag og huller.
 


 

Der er masser af plads omkring CPU på bagsiden, så man kan sagtens montere bundkort først, og køler bagefter. Det er ikke noget problem.
 


 

I forbindelse med montering af 2,5" drev skal man lige være opmærksom på, at man bruger de rigtige stik fra strømforsyningen og laver kabelføringen rigtigt. Som man kan se her, bliver der hurtigt problemer med pladsen til kablerne, med mindre man lige tænker sig lidt om. Man bør trække kablerne i kabelbøjlen til højre, og ikke bruge begge to. Det giver også bedre plads til kablerne der skal igennem gummigennemføringen. Der er meget plads her på bagsiden til kablerne imellem bundplade og sidepanelet, så det skal man ikke tænke så meget over.

 


 

Personligt synes jeg SilverStone har været lidt tarvelige her. De kunne uden problemer have lavet sådan, at man kunne bruge en større forsyning og ikke skulle klemme sit overskud af kabler ind på sådan en lille smule plads som det her. Det strømforsyning jeg har i, er en standard ATX forsyning. Vil du lave et power gaming setup med en større forsyning, kommer du i problemer.

Man kan ikke fjerne holderen til 3,5" drev, da den er nittet fast. Det synes jeg godt nok er ærgerligt, da der faktisk er mange gamere, som slet ikke bruger den type drev mere. Så skal man ud i og modificere kabinettet, så man laver pladsen og fjerner pladen. Det er muligt, men lidt besværligt.
 


 

Lyset i kabinettet har en blød lyseblå farve. Når man tænker på, hvor gennemført kabinettet ellers er, er jeg lidt forundret over at SilverStone ikke har valgt lige at beklæde knappen med en tykkere lak eller en lille metalplade på en eller anden måde. Det havde altså være pænere, at lyset ikke skinnede igennem knappen, og kun havde den lysende ring udenom.
 


 

Lyset i fronten er til gengæld super sprødt. Det gløder op i midten og ud til hver side og lyser hele fronten fint og blødt op. Man kunne måske have ønsket sig en RGB løsning, eller muligheden for at vælge imellem nogle forskellige farver, men det har man desværre ikke endnu. Det kan være SilverStone laver det på næste udgave.
 


 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.

 

 

MartinRos
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-05-2018 14:31:04
Svar/Indlæg:
3907/73
Ser lækkert ud.

Sig endelig til hvis I skal af med det 😛


Wuffer
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-05-2018 15:02:33
Svar/Indlæg:
208/23
Er en smule nervøs for at der ikke kan komme nok luft fra fronten.
Det er super flot, men tror måske det lider lidt af trenden med lukkede fronter, som ikke gir nok luft, når det bliver varmt.

Venter spændt på Lian Li 011 Dynamic eller air.


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
21-05-2018 16:21:19
Svar/Indlæg:
1194/156
Det ville jeg nu ikke være bekymret for.