Test: Cambridge Audio SE1 Beryllium IN EAR monitors

Lyd d.  19. oktober. 2018, skrevet af BPM 3 Kommentarer.  Vist: 5186 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 600,00
Produkt udlånt af: HiFifreaks.dk
DK distributør: HiFifreaks.dk

Test

Der er en grund til det specielle navn Beryllium. Det er nemlig et sjældent grundstof de har valgt at bruge i driverne. Det unikke ved det er at det er utrolig let og stærkere end titanium og meget fleksibelt. Det skulle give en meget blød og lækker lyd. 

Jeg har testet det ved hverdags brug med musik og telefoni.

Vi kan jo starte med det sidste - telefoni - og her er der ikke en finger at sætte på hverken lyd eller mikrofon, det fungere bare som det skal.

Ved musikken har jeg noget mere blandede følelser. Det er virkelig afhængigt af hvad man hører af musik, om man er til klassisk, rock, pop eller techno og noget af det er det kanon godt til, andet knapt så godt.
Jeg smed noget klassisk igennem og her er virkelig et af de steder jeg syntes headsettet virkelig klare sig godt, masser af power på lyden og man kan føle sig igennem musikken og mærke den, et headset hvor man kan skille tingene fra hinanden.
Rock og pop er noget headsettet også klarer ganske fornuftigt, men det afhænger virkelig af om du er typen som hører rock/pop med tung bas eller om du er typen som ikke hører det med tung bas. For lige på det område der er det lidt slapt i det. Jo du kan da hører bassen, men mærke og føle den kan man ikke rigtig. Guitar, sang og keyboard går skønt igennem, men er bassen godt tung og man er vant til at den høres tungt, bliver den til en lidt kedelig oplevelse og det er ganske enkelt synd når resten er så godt.
Techno, der har vi igen problemet med bassen, som ikke rigtig giver nok punch fra sig, den bliver flad, resten ingen problemer.

Jeg havde lidt problemer med de fine eartips. Selvom jeg havde sat dem rigtigt på faldt de nogle gange af når jeg tog headsettet ud, også selvom jeg valgte en størrelse der var nummeret mindre. Den passive støjdæmpning som de giver, er dog ganske udemærket.
Tasken er også en sjov ting, for det er ligesom om den måske er nummeret for lille, da man virkelig skal rulle headsettet rimelig stramt sammen, før det kan være der. Og kunne man tænke sig at have et ekstra set eartips med, så ville jeg nok foreslå at have dem med ved siden af, for der er ikke meget plads i tasken og når man hiver headsettet ud risikere man at hive dem med ud sammen med.

Man skal også være indstillet på at have et par sjove aluminiums propper stikkende halvt ud af øret når man har dem på, men dette er jo en smagssag, jeg syntes personligt det ser noget dumt ud. Pasformen er ikke helt i øjet, men når de først sidder er de fine at have på.

 

Konklusion næste side

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
20-10-2018 13:31:08
Svar/Indlæg:
1588/59

Godt nok lidt af en metalklods til at stikke ud af øret  😀BPM
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-10-2018 21:36:11
Svar/Indlæg:
212/2

ja præcis det er også en af de ting jeg syntes er meget lidt kønt ved det headsetmbm
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2019 19:50:45
Svar/Indlæg:
3746/627

det er et heatset?

slet ikke testet med computer-spil til teamspeak WHY?