Test: ROCCAT Horde AIMO keyboard

Styre-enheder d.  19. juni. 2018, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 13082 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Roccat
DK distributør: Roccat

Software:

ROCCAT har lavet en fælles software for alle deres produkter der hedder SWARM. På den måde skal man kun hente et stykke software, når man har flere forskellige ROCCAT produkter.

På første fane, kan man justere flere tekniske indstillinger på tastaturet. Der er hastighed af gentagelse og man kan indstille om tastaturet skal have lyd på. Det er lidt sjove funktioner, og nogle af dem kan man da godt lege lidt med.

 

 

Lidt mere avanceret bliver det på næste fane, hvor man kan programmere alle tasterne efter behov. Man kan tildele alle taster andre funktioner og makroer. Det er ret lækkert. Der findes en del forskellige gaming profiler som man kan bruge. Disse er programmeret på forhånd.

 

 

Belysningen har 6 forskellige lys zoner. Så man kan ikke programmere lys i hver enkelt tast, men man gør det for hver zone. Det fungerer nu også meget godt, men fuld RGB styring er nu det bedste.

 

 

Der er også mulighed for, at bruge den patenterede AIMO lysstyring, hvor lyset tilpasser sin opførsel alt efter hvordan brugeren bruger sine produkter. Det er kompatibelt med alle ROCCAT AIMO produkter, så man kan have fuldt lysstyring af hele sit sæt.

Læs mere om ROCCAT AIMO her:

https://aimo.roccat.org/da/Overview/

 

 

 

Næste side tester jeg enheden.

gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
19-06-2018 14:56:34
Svar/Indlæg:
5563/459
du har haft et mirakel med deres software , de fleste rundt på deres forum hader deres software , og jeg har haft samme tastatur siden januar , jeg bruger ikke software fordi det ikke kan opdatere firmware eller noget vigtig , :) det eneste jeg hader ved det tastatur er software ,


Men Fed test :)


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
19-06-2018 17:52:12
Svar/Indlæg:
1194/156
Ok, ret underligt..

Da jeg satte det til, var det første softwaren gjorde at opdatere firmwaren i tastaturet..

Umiddelbart har jeg ikke haft problemer med driveren på nogen måde.