Test: ROCCAT Horde AIMO keyboard

Styre-enheder d.  19. juni. 2018, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 12867 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Roccat
DK distributør: Roccat

Test:

Så er det tid til, at skrive og teste.

Komforten:

Dette tastatur er super lækkert at skrive på. Det har indbygget håndledsstøtte, som man kan tage af hvis man ikke har brug for det. Jeg kan godt lide at bruge det, da mine hænder slapper mere af, specielt ved et tastatur der er lidt højere.

 

Støj:

Da dette tastatur er af membran typen, larmer det ikke særlig meget. Det kan jeg godt lide, specielt hvis man sidder sammen med andre som jeg gør.

Kontakterne i dette tastatur er Membraniske, hvilket vil sige det er membran taster som opfører sig lidt som mekaniske. Det gør de på den måde, at de aktiverer højere oppe, hvilket vil sige man ikke skal trykke dem helt i bund hver gang. Det er super smart.

 

 

ROCCAT Skriver:

Membranical repræsenterer det perfekte kompromis mellem membran og mekanisk. Det hurtige aktiveringspunkt midtvejs giver det mest præcise og responsive anslag nogensinde, hvilket giver hurtig men stille indtastning. Ødesignet er smudsafvisende, så man får præcis gaming med kun lidt besvær, og tasterne med middelhøjde og præcisionsdesign til fingerspidserne forbedrer tasteforskellen enormt.

AKTIVERINGSHASTIGHED:
Horde-makrotaster: 5,0 ms
Horde Membranical-taster: 7,8 ms
Standardmembrantastatur: 9,0 ms

 

Layout:

ROCCAT Horde AIMO har et standard tastatur layout når det kommer til placering og den fysiske størrelse af tasterne. Det er super fedt de ikke begynder at afvige fra det på nogen måde.

Jeg elsker de dedikerede taster til de forskellige standard funktioner, og de smarte hjul hvor man kan justere en masse praktiske ting. Alt i alt er det gode gennemtænkt og fundet på af ROCCAT.

Til de lidt mere avancerede brugere, er der jo muligheden for at programmere nogle makro taster i venstre side. Det er også en fed ting, at have disse dedikerede taster.

 

Software:

ROCCAT Swarm er et lækkert stykke software. Man har nemt og hurtigt overblik over alle de funktioner ens produkter har.

Man kan indstille stort set alt på dette tastatur, hvad enten det er funktioner eller lys man nu vil rode med.

 

Lyset:

Lyset i ROCCAT Horde AIMO er måske efter nogens mening ret begrænset. Det har 'kun' 6 lys zoner, som man så kan indstille efter behov. Så har det AIMO, som er automatisk tilpasning efter hvordan man nu bruger tastaturet. Så bruger man det meget er det ret aktivt i lyset, og bruger man det lidt, bliver det mere afdæmpet.

En ting der gør, at dette tastatur skiller sig drastisk ud fra de mekaniske modeller som vi kender er, at der kun kommer lys ud af bogstaverne i tasterne. Man sidder altså ikke foran et lyshav, hvor der kommer lys ud under selve tasterne også, men i en ret afdæmpet og rolig belysning. Jeg kan godt lide det, men det vil måske virke lidt kedeligt og begrænset for nogen.

 

 

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.

gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
19-06-2018 14:56:34
Svar/Indlæg:
5555/459
du har haft et mirakel med deres software , de fleste rundt på deres forum hader deres software , og jeg har haft samme tastatur siden januar , jeg bruger ikke software fordi det ikke kan opdatere firmware eller noget vigtig , :) det eneste jeg hader ved det tastatur er software ,


Men Fed test :)


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
19-06-2018 17:52:12
Svar/Indlæg:
1194/156
Ok, ret underligt..

Da jeg satte det til, var det første softwaren gjorde at opdatere firmwaren i tastaturet..

Umiddelbart har jeg ikke haft problemer med driveren på nogen måde.