Test: Ultimate Ears Megaboom

Lyd d.  21. juni. 2018, skrevet af neemos 3 Kommentarer.  Vist: 15141 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1119,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

IntroduktionVi havde for ikke så lang tid siden "Wonderboom" fra Ultimate Ears til test her på siden, og denne gang tager vi et kig på storebroderen til den lille højtaler med den store lyd. Det bliver spændende at se om "Megaboom" kan følge med lillebroderen. Dem af jer der kender til Ultimate Ears, vil vide at de bygger nogle af de bedste bluetooth højtalere på markedet og at de er bygget til at have med på stranden, i haven eller sågar i poolen.


Fra UE's Facebook side har vi lånt dette citat: 'We believe that music wasn’t meant to be quiet or played alone like a little dirty secret. It was meant to be shared, pumped out, blasted. #makemusicsocial'

Det fortæller faktisk meget godt, hvad UE vil med deres produkter. De vil ikke have, vi gemmer os bag musikken, men til gengæld have, at vi deler musikken med andre, og fester løs. Det kan man med denne højttaler.


På næste side kigger vi nærmere på kassens indhold.

tocool
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-06-2018 09:23:24
Svar/Indlæg:
237/70
Og skruer man , skruen (øjet) ud i bunden. Kan man skrue højtaleren fast på et kamera stativ. /content/gfx/smilies/smile.png


xkalibur
 
Superbruger
Tilføjet:
26-06-2018 10:34:45
Svar/Indlæg:
724/60
#1 det er satme en snedig feature... vidste jeg ikke, opkay har heller ikke et kamera stativ, men det er virkelig smart!


thg
 
Newbie
Tilføjet:
18-07-2018 10:50:54
Svar/Indlæg:
8/2

I konklusionen under Innovation / Teknologi angives at der ikke kan gives topkarakter, da det ikke længere er nyt og dertil vil jeg sige: Det er da klart, for UE Megaboom er jo en over 2 år gammel model :)


Har selv denne højttaler og er overordnet godt tilfreds, men har disse anker, som jeg ikke kan forstå at I ikke har bemærket under testen:

Min største anke: Den mangler simpelthen bas og syntes endda det er meget tydeligt. Selv en Beoplay A1 (som er væsentlig mindre) leverer væsentlig mere bas! Jeg har prøvet at lege med equalizer'en, men man skal ikke ændre meget på denne, før lyden virkelig bliver dårlig og skruer man op for bassen der, syntes jeg ikke den får en dybere bas (som jeg savner), det virker mere som at den bare justerer ned for diskant/mellemtone, så jeg holder min på "The standard" indstillingen, ellers lyder det simpelthen elendigt!

Har man Remote Power aktiveret (altså så man kan tænde/slukke højttaleren fra tlf. af) så bruger den ret meget strøm, når højttaleren ikke bruges (har derfor slået det fra).

Har man app'en installeret og Remote Power slået fra (som jeg har), så kan der godt gå noget tid før tlf. connector til højttaleren og man må ofte lukke app'en op/ned flere gange før det lykkedes at connecte. Har man ikke app'en men tilkobler bare direkte via bluetooth, så sker opkoblingen straks man tænder højttaleren (efter 1. parring).