Test: Ultimate Ears Megaboom

Lyd d.  21. juni. 2018, skrevet af neemos 3 Kommentarer.  Vist: 15378 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1119,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

SpecifikationerLad og kigge lidt på hvad Ultimate Ears siger deres MEGABOOM kan og hvad vi kan forvente. Ovenover her, kan i se selve målene på MEGABOOMEN.

 

 • Vandtæt, Ultimate Ears MEGABOOM kan klare op til 30 minutter i op til 1 meters dybde, vi tjekker det ud senere i test afsnittet.
   
 • Blockparty, i kan sidde op til 3 venner sammen på appen og være DJ, og se hvem der klarer det bedst.
   
 • Dobbelt op, Sæt to MEGABOOM's sammen for en større lyd. Med "double up lock" vil højtalerne automatisk parre sig næste gang de begge er tændt samtidigt.
   
 • Håndfri til mobilen, man kan modtage opkald via Ultimate Ears MEGABOOM da den har en mikrofon indbygget. MEGABOOM pauser også automatisk musikken når et opkald kommer igennem.
   
 • Custom EQ, der er 4 forskellige presets du kan bruge, samt en du selv kan justere løs på.
   
 • Audio, Max lyd nivau på 90dBa
  Range: 65Hz - 20kHz
  Drivers: to 2" drivers og 2 2"x4" passive radiators
  Genopladeligt lithium-ion batteri som giver op til 20 timers batteri.
   
 • Dimensioner : Diameter: 8.3cm (3.3”). Height: 22.6 cm (8.9”). Weight: 877 g


På næste side kigger vi nærmere på designet af Ultimate Ears MEGABOOM.


 

tocool
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-06-2018 09:23:24
Svar/Indlæg:
237/70
Og skruer man , skruen (øjet) ud i bunden. Kan man skrue højtaleren fast på et kamera stativ. /content/gfx/smilies/smile.png


xkalibur
 
Superbruger
Tilføjet:
26-06-2018 10:34:45
Svar/Indlæg:
726/61
#1 det er satme en snedig feature... vidste jeg ikke, opkay har heller ikke et kamera stativ, men det er virkelig smart!


thg
 
Newbie
Tilføjet:
18-07-2018 10:50:54
Svar/Indlæg:
8/2

I konklusionen under Innovation / Teknologi angives at der ikke kan gives topkarakter, da det ikke længere er nyt og dertil vil jeg sige: Det er da klart, for UE Megaboom er jo en over 2 år gammel model :)


Har selv denne højttaler og er overordnet godt tilfreds, men har disse anker, som jeg ikke kan forstå at I ikke har bemærket under testen:

Min største anke: Den mangler simpelthen bas og syntes endda det er meget tydeligt. Selv en Beoplay A1 (som er væsentlig mindre) leverer væsentlig mere bas! Jeg har prøvet at lege med equalizer'en, men man skal ikke ændre meget på denne, før lyden virkelig bliver dårlig og skruer man op for bassen der, syntes jeg ikke den får en dybere bas (som jeg savner), det virker mere som at den bare justerer ned for diskant/mellemtone, så jeg holder min på "The standard" indstillingen, ellers lyder det simpelthen elendigt!

Har man Remote Power aktiveret (altså så man kan tænde/slukke højttaleren fra tlf. af) så bruger den ret meget strøm, når højttaleren ikke bruges (har derfor slået det fra).

Har man app'en installeret og Remote Power slået fra (som jeg har), så kan der godt gå noget tid før tlf. connector til højttaleren og man må ofte lukke app'en op/ned flere gange før det lykkedes at connecte. Har man ikke app'en men tilkobler bare direkte via bluetooth, så sker opkoblingen straks man tænder højttaleren (efter 1. parring).