Test: Ultimate Ears Megaboom

Lyd d.  21. juni. 2018, skrevet af neemos 3 Kommentarer.  Vist: 15688 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1119,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

SoftwareSå er vi kommet til softwaredelen af testen, hvor vi gennemgår de forskellige funktioner i appen til MEGABOOM'en. Her ses velkomst skærmen i appen når man åbner den. Super nemt at gå til lige fra start, skru op eller ned eller sluk for din MEGABOOM. Øverst i højre hjørne kan man se hvor meget strøm der er tilbage på MEGABOOM'en, og i venstre hjørne er menuen til resten af appen.Trykke man på menuen i venstre hjørne, ser man denne liste over forskellige muligeder, vi går dem igennem en for en.


  

  


Går man ind under equalizer, så får man disse 4 muligheder. Det er kun på custom profilen at det er muligt at justere på de forskellige toner selv.

  • Custom 
  • The standard
  • Cramped spaces 
  • VoicesUnder punktet "alarm", har man mulighed for at sætte en alarm på sin MEGABOOM, så den fungerer som et vækkeur, altså et seperat vækkeur fra din mobil og uafhængig af din telefon. Her har du mulighed for at vælge musik fra dit eget musik bibliotek eller du kan vælge at bruge en musik app som Spotify.Under punktet "settings" eller indstillinger på dansk, har du mulighed for at opsætte din enhed som du ønsker, her kan du blandt andet give den et specielt navn.Under punktet "how to" finder du en indbygget manual, som forklarer dig alt om din nye MEGABOOM. Her kan du lære alt fra hvordan du kan bruge tap kontrolen på højtaleren til hvordan holder et såkaldt block party.Punktet "about" fortæller dig kort hvilken version af deres app du kører, hvilken version din højtaler er, samt hvilket serienummer.
 

På næste side tester vi MEGABOOM'en
 

tocool
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-06-2018 09:23:24
Svar/Indlæg:
237/70
Og skruer man , skruen (øjet) ud i bunden. Kan man skrue højtaleren fast på et kamera stativ. /content/gfx/smilies/smile.png


xkalibur
 
Superbruger
Tilføjet:
26-06-2018 10:34:45
Svar/Indlæg:
726/61
#1 det er satme en snedig feature... vidste jeg ikke, opkay har heller ikke et kamera stativ, men det er virkelig smart!


thg
 
Newbie
Tilføjet:
18-07-2018 10:50:54
Svar/Indlæg:
8/2

I konklusionen under Innovation / Teknologi angives at der ikke kan gives topkarakter, da det ikke længere er nyt og dertil vil jeg sige: Det er da klart, for UE Megaboom er jo en over 2 år gammel model :)


Har selv denne højttaler og er overordnet godt tilfreds, men har disse anker, som jeg ikke kan forstå at I ikke har bemærket under testen:

Min største anke: Den mangler simpelthen bas og syntes endda det er meget tydeligt. Selv en Beoplay A1 (som er væsentlig mindre) leverer væsentlig mere bas! Jeg har prøvet at lege med equalizer'en, men man skal ikke ændre meget på denne, før lyden virkelig bliver dårlig og skruer man op for bassen der, syntes jeg ikke den får en dybere bas (som jeg savner), det virker mere som at den bare justerer ned for diskant/mellemtone, så jeg holder min på "The standard" indstillingen, ellers lyder det simpelthen elendigt!

Har man Remote Power aktiveret (altså så man kan tænde/slukke højttaleren fra tlf. af) så bruger den ret meget strøm, når højttaleren ikke bruges (har derfor slået det fra).

Har man app'en installeret og Remote Power slået fra (som jeg har), så kan der godt gå noget tid før tlf. connector til højttaleren og man må ofte lukke app'en op/ned flere gange før det lykkedes at connecte. Har man ikke app'en men tilkobler bare direkte via bluetooth, så sker opkoblingen straks man tænder højttaleren (efter 1. parring).