Test: Ultimate Ears Megaboom

Lyd d.  21. juni. 2018, skrevet af neemos 3 Kommentarer.  Vist: 15444 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1119,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

KonklusionUltimate Ears har med deres MEGABOOM gjort det igen. Vi har testet nogen af deres andre højtalere i serien, og de får super kritik hver gang, og denne gang er ingen undtagelse. Kvaliteten er i top, lyden er i top, og ja prisen kan man så altid diskutere, men jeg synes faktisk man får rigtigt meget for prisen. Helt igennem et veludført produkt, og lyden er simpelthen i top, jeg kan på det varmeste anbefale denne højtaler til sommer, vinter, ja alle årstider.

Innovation / Teknologi - 4
Vi har set det i deres andre højtalere, så synes ikke man kan give dem top karakter da det ikke længere er nyt, men stadigvæk super teknologi som Ultimate Ears igen viser de mestrer.

Bundle / Tilbehør - 4
Man får usb lader, samt omformer med til hvis du skal en tur til udlandet. Det eneste jeg godt kunne ønske mig, var en form for transport pose, dog kan indpakningen fungerer som transport kasse omend den fylder en del.

Design / Layout - 5
Som altid en smagssag, men personligt er jeg vild med både design og farvevalg på deres MEGABOOM.

Software - 5
Super nem og overskuelig software. Selv børn har nemt ved at bruge den.

Ydelse / Performance - 4
Den spiller sublimt af sin størrelse at være, så den får tæt på topkarakter her.

Pris - 5
Med en pris på 1119,- med fragt, så synes jeg at man får utroligt meget lyd og ikke mindst sjov for pengene.
 


 

 
Test: Ultimate Ears Megaboom
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør4
Design - Layout5
Software - BIOS5
Ydelse4
Pris5
Samlet90%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK summary

 

Ultimate Ears have done it again with their MEGABOOM. We have tested some of their other speakers in the series and they get super criticism every time and this time is no exception. The quality is good, the sound is great, and yes the price you can always discuss, but I actually think you get very much for the price. Throughout a well-executed product, and the sound is simply in the top, I can recommend this speaker to summer, winter, yes all seasons.

 

Innovation/Technology - 4
We have seen it in their other speakers, so it you can´t really give them the top character as it is no longer new, but still super technology like Ultimate Ears again shows they master.

Bundle/Accessories - 4
You get USB charger, as well as a converter if you are going abroad. All I could wish for, was a form of transport bag, however, the wrapping can act as a transport case, though it fills a lot.

Design/Layout - 5
As always a taste, but personally, I love both design and color selection on their MEGABOOM.

Software - 5
Super easy and manageable software. Even children can easily use it. 

Performance - 4
It plays sublime despite its size. Close to top marks here.

Price - 5
With a price of 1119 DKK with freight, I think that you get incredibly much sound and not least fun for the money

 

 

tocool
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-06-2018 09:23:24
Svar/Indlæg:
237/70
Og skruer man , skruen (øjet) ud i bunden. Kan man skrue højtaleren fast på et kamera stativ. /content/gfx/smilies/smile.png


xkalibur
 
Superbruger
Tilføjet:
26-06-2018 10:34:45
Svar/Indlæg:
726/61
#1 det er satme en snedig feature... vidste jeg ikke, opkay har heller ikke et kamera stativ, men det er virkelig smart!


thg
 
Newbie
Tilføjet:
18-07-2018 10:50:54
Svar/Indlæg:
8/2

I konklusionen under Innovation / Teknologi angives at der ikke kan gives topkarakter, da det ikke længere er nyt og dertil vil jeg sige: Det er da klart, for UE Megaboom er jo en over 2 år gammel model :)


Har selv denne højttaler og er overordnet godt tilfreds, men har disse anker, som jeg ikke kan forstå at I ikke har bemærket under testen:

Min største anke: Den mangler simpelthen bas og syntes endda det er meget tydeligt. Selv en Beoplay A1 (som er væsentlig mindre) leverer væsentlig mere bas! Jeg har prøvet at lege med equalizer'en, men man skal ikke ændre meget på denne, før lyden virkelig bliver dårlig og skruer man op for bassen der, syntes jeg ikke den får en dybere bas (som jeg savner), det virker mere som at den bare justerer ned for diskant/mellemtone, så jeg holder min på "The standard" indstillingen, ellers lyder det simpelthen elendigt!

Har man Remote Power aktiveret (altså så man kan tænde/slukke højttaleren fra tlf. af) så bruger den ret meget strøm, når højttaleren ikke bruges (har derfor slået det fra).

Har man app'en installeret og Remote Power slået fra (som jeg har), så kan der godt gå noget tid før tlf. connector til højttaleren og man må ofte lukke app'en op/ned flere gange før det lykkedes at connecte. Har man ikke app'en men tilkobler bare direkte via bluetooth, så sker opkoblingen straks man tænder højttaleren (efter 1. parring).