Test: Fantech MVP-861 Gaming Combo Kit

Styre-enheder d.  14. juni. 2018, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 11030 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 699,95
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design:


Således ser hele sættet ud. Vi kigger først på tastaturet, så musen.
 


 

Tastaturet:

Tastaturet er ganske nydeligt med standard taste layout. Alle knapper har standard størrelse, og 'enter' tasten har også et standard nordisk udseende. Det tastatur jeg har modtaget er engelsk, så der er ikke æøå på tasterne. Jeg er dog vant til at skrive på et tastatur, så det betyder ikke så meget for mig, da jeg ved hvor knapperne sidder. Tastaturet kan endnu ikke købes i nordisk layout.
 


 

På højre side af tastaturet, har vi en FN tast. Det er til at aktivere sekundære funktioner på taster.
 


 

På venstre side har vi en Windows tast, som kan låses. På den måde hopper man ikke ud af spil, hvis man i kampens hede kommer til at trykke på den.
 


 

Der er lagt FN funktioner på mange taster. Samtlige F taster har en sekundær funktion i form af multimedia og standard program genveje.
 


 

Man kan også styre meget af lyset og de effekter man vil have i tastaturet på disse ekstra funktioner. Det er ret smart, så skal man nemlig ikke have fat i driveren hele tiden.
 


 

Overfladen på tastaturet er i stål, hvilket giver et ret fedt og råt udseende. Man får også fornemmelsen af, at det er et tastatur i høj kvalitet. Oppe i højre hjørne finder vi dioderne for de forskellige låse funktioner. Jeg tror det er første gang jeg ser en diode for lås af windows tasten.
 


 

Der følger nogle ekstra kontakter med tastaturet, så hvis man skulle få en defekt kontakt på et tidspunkt, så kan man bare skifte den. Kontakterne er nominere til 60 mio. aktiveringer, så jeg tror der går et stykke tid. Der er også et lille stykke værktøj med til at skifte kontakterne med.
 


 

Jeg prøvede faktisk at skifte en af kontakterne, men det kræver en del tålmodighed da værktøjet ikke er så nemt at bruge. Det skal man vist kun rode med, hvis man får en defekt som man skal skifte for alvor.
 


 

Tager vi et kig under tastaturet, finder vi 4 gode gummifødder. Det sammen med den ret høje vægt på over 1kg gør, at tastaturet står godt fast.
 


 

Man kan vippe de bagerste fødder ud, så man får lidt hældning på tastaturet. Det er der nogen der kan lide, andre kan ikke. Personligt kan jeg godt lide hældningen. Tastaturet står fint fast, selvom der ikke er gummi på de fødder man folder ud.
 

 
 

Her er et par billeder af hældningen.
 


 

Til sidst et billede af kablet. Det er et stofbeklædt kabel med en god tykkelse og ret fleksibelt. En ganske fin kvalitet.
 


 


Musen:

Så tager vi et kig på musen der følger med dette sæt. Det er en ret standard FPS mus lavet i plastik. Den har 5 programmerbare knapper, hvor de 3 af dem er på toppen af musen i form af scrollknappen og to knapper bag hjulet.
 


 

Denne mus har ikke nogle knapper på siderne, hvilket gør den ret besværlig at spille med. Jeg har i hvert fald vænnet mig til, at bruge tommelfinger knapper hele tiden.
 


 

Der er struktur på begge sider af musen, hvilket giver et ret godt greb. Strukturen er dog ret flad i det, så det kunne godt have været bedre. Men det er klart bedre end ingenting.
 


 

Under musen finder vi nogle glidepuder, som gør at musen glider nemt hen over underlaget. Det er også her vi finder den optiske sensor, som giver et ret kraftigt rød lys fra sig når musen er aktiveret. Det kigger vi på lidt senere.
 


 

Til sidst et kig på kablet, som er et tyndt stofbeklædt kabel. Det er desværre også ret stift, hvilket gør det besværligt at rette ud, og gør at det nemt skubber til ting der ligger på bordet foran musen.
 


 

Nu er det tid til at kigge på softwaren, på næste side.