Test: ENERMAX EQUILENCE Silent case 3511A-BB

Kabinetter d.  15. juni. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 12904 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 667,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware

  

Montagen af hardwaren voldte ingen problemer af nogen art og her på billedet er hardwaren installeret, der er på grund af den mørke glasplade ikke meget at se med mindre der er lys i hardwaredelene eller monteret RGB stribe. 

Sådan tager hardwaren sig ud uden glaspladen. Vil man have et totalt silent kabinet skal der naturligvis ikke monteres AIO køler i toppen af kabinettet. Jeg lagde så plastdækslet med lydisolering ovenpå udblæsningen fra AIO'en mens jeg vurderede de medfølgende blæsere i kabinettet. 

På bagsiden fik jeg arrangeret ledningerne på denne måde uden brug af plaststrips, så det kan forbedres hvis man bruger nogle af dem der medfølger. 

Kabinettet tager sig sådan ud fra bagsiden og det ser da egentlig ret godt ud uden store åbne huller ved f.eks. grafikkortet. 

Når der er sat strøm til PC'en ser det ud som på billedet. Der er rødt LED lys i de 2 logoer på siden af fronten og på toppen af fronten i alle stik og knapper. Det ser ret godt ud imo, men jeg er også stor fan af rød. Lidt mærkeligt at ENERMAX ikke har givet brugerne større frihed ved at montere øjeblikkets nye dille nemlig RBG led lys.