Test: ASUS ROG STRIX Flare

Styre-enheder d.  05. november. 2018, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4802 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: neemos
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 998,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design


Her ser vi ROG STRIX Flare forfra, med håndledsstøtten sat foran. Pænt og neutralt design, som der dog kan sætte fuld knald på med RGB belysningen.


Vi starter med at kigge lidt nærmere på medie knapperne på tastaturet, personligt er jeg rigtig glad for de har lavet et separat medie område, da det bare gør tingene lidt nemmere. Vi ser yderst til venstre volumen knappen, som har en dejlig modstand og altså ikke bare køre derudaf. Går vi derfra mod højre, så ser vi "Windows lock" tasten som gør du ikke kan aktivere Windows knappen. Derefter kommer knappen til at tænde/slukke for belysningen i tastaturet. Og til sidst ser vi de gængse medie knapper "start/pause, stop, spol frem og tilbage"


Kigger vi lige nedenunder medie tasterne, på F1-F4, så finder vi taster der kan udføre 1xt / 2x / 4x / 8x tryk på en tast du forudprogrammere. Så skal du f.eks sidde og trykke løs på B-knappen, så kan du sætte det op så du bare trykker på F4 for 8x tryk på den specifikke tast.


 

Og tager vi lige hoppet en tand længere ned, så finder vi endnu et sæt taster med dobbelt funktion. Tasterne 1-6 fungerer også til at vælge hvilken forud programmeret belysnings profil du vil have.


På mellemrumstasten har de fået plads til "Republic of Gamers", og lige ved siden af finder vi endnu en dobbelt funktion, her har du også mulighed for at lave macroer on the fly.


På pile tasterne har man mulighed for at vælge præcis hvilken farve sekvens man vil have i sit tastatur.


Og som et lille plus kan nævnes at der er lavet en lille såkaldt id-chip, her ses den med ROG logo, Men der følger en blank med i pakken, så du har mulighed for at få graveret dit eget navn eller kaldenavn på.

På bagsiden eller toppen om man vil, der finder man en ekstra USB port som kan bruges til opladning eller hvad man nu ønsker, men altid rart med en ekstra port.


Tastaturet kommer med flettet kabel istedet for et normalt plastik kabel.


Og som det sidste finder vi her håndledsstøtten.


På næste side får vi testet ROG STRIX Flare.