Test: Razer Huntsman Elite keyboard

Styre-enheder d.  06. juli. 2018, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 25146 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: 
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1565,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Test
 


Vi er nu kommet til testen, og måden jeg har testet tastaturet på, er ved at bruge det i min dalige gang. Det være om det er at skrive en artikel, game eller bare sidde og surfe lidt, så vi kommer lidt rundt om det hele.

Razer Huntsman Elite kommer med deres egen nye opto mekaniske switches, som er beskrevet tidligere, og som en garvet FPS gamer kan jeg kun sige YUUUUUMS. De nye switches er simpelthen en fryd at spille på, og for første gang i lang tid, sidder jeg ikke med en let forkrampet hånd efter jeg er færdig med at spille eller skrive. Det vil selvfølgelig altid være smag og behag med om man kan lide en given switch, men jeg kan kun anbefale at komme ud og prøve dem. De er super lette at trykke ned og personligt er jeg rigtig glad for at klik lyden er bevaret, men heldigvis i en markant dæmpet udgave i forhold til en normal mekanisk switch.

Hvordan præsterer Razer Huntsman Elite så i gaming kunne man jo spørge sig selv om, og der kan jeg kun svare sublimt. Tasterne reagerer lynhurtigt, hurtigere end jeg er vant til og det krævede lige lidt tilvænning, men derefter var jeg flyvende. Det er lidt mærkeligt lige i starten, fordi tasterne har så kort en distance de skal "rejse" før der bliver reageret i spillet, men det fandt jeg mig også hurtigt til rette med. Men også til non-FPS spil er tastaturet super, det reagerer bare super hurtigt og præcist, lige gyldigt hvilket spil du vælger at spille på dit Huntsman Elite.

Jeg testede selvfølgelig også tastaturet i det daglige, hvor jeg skriver og surfer som alle jer andre dødelige, og også her har tastaturet været genialt. Jeg var lidt nervøs for skrive delen, fordi jeg sjældent orker at høre på alt det klikkeri når jeg skriver. Men her blev jeg positivt overrasket over Razer Huntsman Elite, for klik lyden er dæmpet markant i forhold til et sæt normale linære switches. Jeg havde ikke brug for pauser for at få fred i hovedet, så på det punkt er det et stort plus. Tasterne er heller ikke helt så høje som de fleste mekaniske taster er, det kombineret med der skal markant mindre styrke for at trykke tasten ned, gjorde det var et super dejligt tastatur at sidde og arbejde på, også i længere tid af gangen. 


På næste side kommer konklusionen.