Test: Cherry MW 4500 Wireless Ergonomic Mouse

Styre-enheder d.  02. august. 2018, skrevet af Gerner 0 Kommentarer.  Vist: 5687 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: Gerner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 212,00
Produkt udlånt af: Cherry
DK distributør: n/a

Design / Layout


Der er ingen tvivl om, at dette er en mus bestående af et ret så anderledes designudtryk. Musen har en hældning på 45 grader til den ene side, hvorfor den også kun fungerer til højre hånd. 
 

 

På ovenstående billede ses et billede af musen set fra siden af. Det er muligt at se af de fire ud af seks knapper der blev nævnt tidligere. Knapperne er ligesom resten af musen blevet drejet, og er derfor mere vandrette end horisontale. 
 

 

På den anden side ses de sidste to knapper, hvor nedenunder disse ses en fordybning i musen. Denne fordybning er beregnet til sin tommelfinger, hvor de to knapper også vil skulle betjenes med denne. Øverst på musen ses Cherry's logo i det grå felt. 
 

 

Hældningen bliver først rigtig synlig her, hvor det tydeligt kan ses hvor meget musen egentligt hælder. Til venstre på musen ses igen fordybningen til tommelfingeren, hvor til højre ses en lille bue udad, hvor her placeres ens ring- & lillefinger. 
 

 

Set forfra kan man se farvespillet på musen, hvor den grå stribe går fra midten af toppen til mussen forreste bund. 
 

 

Det er på undersiden af musen, hvor batterierne isættes, samt her man slukker og tænder for mussen. I batterirummet kan USB recieveren også placeres, hvis man ønsker at tage musen med på farten.