Test: be quiet! STRAIGHT POWER11 850W

Strømforsyninger d.  30. august. 2018, skrevet af Polarfar 2 Kommentarer.  Vist: 6180 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på  1156,00
Produkt udlånt af: be quiet
DK distributør: n/a

Design / Layout


Designet er som de fleste tredieparts strømforsyninger på markedet meget neutralt. Der er dog et par detaljer omkring blæseren der er værd at tage notits af. Det er be quiets egen Silent Wings 3 ,135 mm blæser der er monteret, og i stedet for en traditionel fangrill er der en række metalstivere der ligger parallelt. Dette nedsætter støj fra den paserende luftstrøm markant.


Samtidig er området omkring indsugningen på selve blæseren designet specielt med henblik på at eliminere stående lufthvirvler omkring indsugningen, der kunne skabe støj. Det bevirker at den i forvejen ekstremt lydsvage blæser får optimale arbejdsbetingelser, og støjniveauet er tæt på nul ved normal drift.


Straight Power 11 er fuldt modulært opbygget så alle kabler kan afmonteres. Der er 4 separate 12 V linjer at gøre godt med. To på 21 ampere og to på 26 ampere. De er fordelt så de to største tager sig af PCI ekspress enhederne - som oftest grafikkort, og de to 21 amperes tager sig af harddiske/optiske drev/periferiudstyr og bundkortet. Der er tre PCIE udgange. Nummer 1 og 3 er på hver sin 26 amperes udgang og nummer 2 er delt.

 

  

 

Her skulle der så være et par billeder af indmaden med kommentarer til opbygning, valg af komponenter osv, men jeg kan simplethen ikke få strømforsyningen skilt ad uden at ødelægge den. Der er åbenbart flere led i opbygningen end jeg kan gennemskue, for selv om alle synlige skruer er fjernet kan jeg kun få låget af i den ene ende, og ligefrem destruere eksemplaret for at få et foto er nok at gå for langt. Så i må denne gang nøjes med reklamebilledet, der viser en opbygning uden ledninger, masser af solid state og japanske kondensatorer og hvad der ellers skal være af gode sager.

Cani83
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-08-2018 15:56:09
Svar/Indlæg:
2155/175

Strømforsyningen til den hetero bruger 🤣mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-08-2018 20:25:05
Svar/Indlæg:
4144/212

#1 you be quith now