Test: Antec P110 Silent

Kabinetter d.  15. august. 2018, skrevet af Renissen2 4 Kommentarer.  Vist: 6391 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 763,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware 

Når man har fået I/O skjoldet til at hænge på bundkortet er installationen af bundkortet ret nem (mere om det længere nede i artiklen) og derudover var der ingen problemer overhovedet med installationen af den øvrige hardware. Det er på dette kabinet ekstremt nemt at montere de små ledninger til kabinettet, da der kun er én nemlig den til start/stop kontakten. 

Fra bagsiden ser det stadig rimelig pænt ud. Jeg er dog ikke glad for åbningen ved siden af den første PCI dækplade. 

På højre side er der fin plads til alle ledningerne og de fleste af dem bliver gemt bag pladen til grafikkort støtten. De lægges pænt af vejen i de 2 plastikholdere. 

Hullet til I/O skjoldet. er for at sige det mildt noget specielt på dette kabinet. Det virker som om Antec nu går ud fra at de fleste bundkort har et indbygget I/O skjold, for selve pladen skal ikke længere skubbes i så den klemmer på alle fire sider. I stedet har Antec valgt et meget mere åbent design hvor I/O skjoldet hviler mod en plade i top og bund. Det var lidt kringlet at få I/O skjoldet til at sidde, men det lykkedes da. Personligt synes jeg bestemt ikke om den løsning Antec her har leveret. I min optik er det ret grimt at man kan se den forsænkede I/O plades sider eller i hvert fald den ene side. Det er muligt det ser bedre ud med en indbygget I/O plade på bundkortet, men det løser nu ikke problemet med den meget åbne del af kabinettet. 

Så er der trykket på startknappen og så er der hvidt LED lys i både Antec logoet og rammen omkring startknappen.
 

Så mangler der bare en konklusion, den følger som det næste.

 

 

TolaGarf
 
Overclocker
Tilføjet:
16-08-2018 08:40:17
Svar/Indlæg:
267/14

Er lidt skuffet over, at I ikke har lavet en grundig test af airflow i kabinettet. En skala der viser CPU/GPU temperaturer med feks. side låget på og af, ville have været på plads, for at vise hvor effektivt (eller ineffektivt) kabinettet er til at køle komponenterne.NightBreaker
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-08-2018 12:33:00
Svar/Indlæg:
852/27

Har det lidt lige som TolaGarf, synes også godt der kunne være lidt test af airflow. Ellers fin anmeldelse med masse af gode billeder. Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
16-08-2018 12:43:12
Svar/Indlæg:
2022/273

#1+#2


Ja det må i så lade gå videre til den skribent "Bauner" der nu igen og fremover har overtaget Kabinet testene. :)bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
25-08-2018 12:30:07
Svar/Indlæg:
848/71

#1+#2


Ja det må i så lade gå videre til den skribent "Bauner" der nu igen og fremover har overtaget Kabinet testene. :)


Skrev Renissen2 d. 16-08-2018 12:43:12
Kommer ikke til at ske. Alle ved, at gør jeg det med mit Intel set-up vil folk have sammenligning med et AMD. Det samme med luft kontra vandkøling.