Test: Deepcool Castle 240RGB

Køling d.  25. august. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 7273 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  979,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design 

Denne nyudviklede AIO køler fra Deepcool Castle 240RGB henvender sig til enhver PC entusiast som vil elske det æstetiske udtryk og det indbyggede RGB LED lys med 16,7 millioner farver som er synkroniseret i både blæsere og pumpe. Pumpen er udstyret med en ekstra stor køleblok som har E formede mikro vandkanaler som skulle tilfredsstille selv den mest kræsne bruger på både ydelse og æstetisk fremtoning. RGB lyset kan styres via bundkortet eller en medfølgende lille styreboks. AIO'en ledsages af en 3 års garanti så helt elendigt kinabras kan det vel næppe være. 

Radiatoren er i en meget kompakt størrelse 274x120x27mm, så den kan installeres i langt de fleste kabinetter. Selve pumpens topdæksel ligner et spejl men er en gennemsigtig plastikrude hvorigennem man kan se RGB LED lyset. 

Sådan tager selve AIO en sig ud når den lige er taget ud af kassen minus beskyttelses label på kobberbunden. 

Lad os starte med selve anlægsfladen for køleren eller selve kølehovedet som det rettere er. Den er skruet fast til underdelen af pumpehuset med 10 skruer og finishen er faktisk ganske nydelig og relativt blank. Kølehovedet er fremstillet i rent kobber. 

Her er det så selve radiatoren jeg fokuserer på og der er et utroligt stort køleareal i kraft af dens mange zigzag kølefinner ned igennem hele radiatoren. 

Slangerne på AIO'en er udstyret med kraftige sleeves i vævet akryl. Det ser faktisk imo ganske lækkert ud. Radiatoren har også en opfyldningsstuds til påfyldning af vandet. Den har dog også en label henover dækslet som siger niks pille hvis du vil bevare garantien. 

AIO'ens pumpe er metalgrå og føles som værende udført i letmetal. mellemstykket inden kobberbunden er udført i sort plastik og ligeså er de drejbare 90 graders slange studse som slangerne er monteret på. Ud fra pumpen går 2 stik/ledninger et til selve pumpen og et til pumpens RGB LED lys. 

Her ses en af blæserne og den har i alle hjørner, både for og bag gummihjørner monteret for at dæmpe støj fra blæseren. Selve rotoren har gennemsigtige vinger af hensyn til RGB lyset som kommer ud via dem. Hver blæser har også et PWM stik til selve blæseren og et stik mere til RGB lyset. 

Her til sidst et par billeder fra Deepcool af Castle 240RGB AIO'en med lyset tændt.

 

Installationen følger på næste side.