Corsair Strafe MK2 - nyeste tastatur fra giganten.

Styre-enheder d.  17. september. 2018, skrevet af Cardio 1 Kommentarer.  Vist: 6500 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på  1275,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design


Corsair MK2 Strafe er intet mindre end lækkert, jeg har skrevet på det og spillet med det i en uges tid, og den store forskel fra mit eget K95 Platinum er helt sikkert de næsten lydløse taster. De er helt sikkert WA (Wife approved).

Jeg trykker ikke længere ved et uheld på genvejstasterne i venstre side så jeg mister værdifuld tid i f.eks PUBG (PlayerUnknown BattleGrounds), da tastaturet har ikke nogen special taster. Hvorfor det er et helt standard QWERTY tastatur. MK2 er bygget solidt i plastik med en tynd metal ramme øverst ved Corsair logoet, og har en lækker massiv ledning der er indkapslet i noget syning der gør den utrolig stærk. 

Der er i øverste venstre side 3 genvejstaster til bruger profiler - lysstyrke samt lås af windows taster, længere mod højre har vi en "mediagruppe" med frem, tilbage skrue op ned for lyd og mute. Den aflange runde sag der er for enden er mediagruppen er til at skrue op og ned og bruges ved at rulle. 

Øverst midt i, er et logo med Corsair der kan indstilles med RGB afhængig af hvad du ønsker. Der følger et stykke plastik med til at skåne håndledet i en noget billigere kvalitet end hvad jeg er vant til fra Corsair, men den virker som den skal og giver den støtte den skal når der skal skrives længere romaner. 

Tasterne på det nye MK2 er lette at trykke ned, de har ikke ret meget lyd er mekaniske (cherry silent) og er generelt virkelig hurtigere og behagelige at bruge i gaming og ved skrivning af opgaver. De føles som ren kvalitet og Corsair viser endnu engang at de altså ikke ligger i toppen af gaming udstyr for sjov. 

På det nye Strafe har Corsair valgt at flytte USB 2.0 porten der sidder ved siden af ledningen fra højre til venstre, hvorfor er uvist. MX Silent taster fra Cherry gør tastaturet så lydløst det vel næste kan blive. De fåes i 2 forskellige udgaver på dette tastatur. MX Silent og MX red.

 


Media genveje, læg mærke til rulleknappen der styrer lyd op og ned. 

 

 


Farver og striber i RGB alt efter hvad du ønsker. Tastaturet kan også være slukket eller helt hvidt.  

 

 

 

 

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
18-09-2018 12:31:24
Svar/Indlæg:
1631/63Med sine 44,7 cm er det faktisk 1 cm længere end et K70 og kun 2 cm mindre end K95 RGB Platinum 

Jeg kan se at de stadigvæk har visse mus/keyb problemer - bl.a. var @ et problem med min Razer Deathadder 2013 - Jeg løste problemet med at fjerne Razers software og kører med en standard musedriver

Men bortset fra det så er jeg super tilfreds med mit K70 og vil nok forsætte med at købe dem - museproblemer eller ej.

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af CDCRenegade d. 18-09-2018 12:37:21.