Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  3395,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Kassens indhold

Kassen med Deepcool Quadstellar er gigantisk - og tung. Farvevalget er sort og limegrøn. Det ser faktisk ret godt ud. Forsiden viser et billede af Quadstellar med fuld blus på RGB.

 

 

På bagsiden er der et billede af Quadstellard og en illustration af det, hvor diverse funktioner vises. Nederst har vi en henvisning til App store og Google Play, samt det allestedværende logo for WiFi.


Indvendigt er Quadstellar pakket i en sort stofpose, og sat i spænd imellem to sorte stykker skumgummi. Selve papkassen er i rigtig god kvalitet, og sammen med den indvendige indpakning ender vi op med en kasse der kan tåle lidt af hvert.


Tilbehøret finder jeg i en lille sort boks, som sidder i den ene 3,5" drev ramme. Manualen er rullet sammen som en skriftrulle med et par stof strips. Den er fastgjort til rammen hvor bundkortet skal sidde.


Kassens indhold består af:
- Deepcool Quadstellar kabinet
- Forlængerkabler til blæsere og LED´s
- En større pose som indholder mindre poser med skruer til diske, bundkoft og blæsere. De små poser er fint mærket, så det er nemt af finde de relevante ting
- Plastic strips
- Stof strips
- Manual

 

Specifikationer på næste side.

bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
12-09-2018 08:51:40
Svar/Indlæg:
847/71


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
12-09-2018 15:36:45
Svar/Indlæg:
300/58

Jeg så en test på youtube hvor "Pauls Hardware" ikke kunne få softwaren til at virke, det ser ud til at være en enestående fejl. Havde selv tristellar en overgang og super fedt kabinet, men hold da op det fylder. 


ellers lækker review!