Test: Deepcool Air Cooler GAMMAXX GT TGA

Køling d.  19. september. 2018, skrevet af BPM 2 Kommentarer.  Vist: 6319 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på  344,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation


Manualen der følger med er ganske fint udført og nem at følge uanset om det er Intel eller AMD. Selv hvis man ikke har så meget erfaring med at installere kølere, er det nemt at gå til.


Af med den gamle køler og få renset CPU'en helt af og så gøre det bagerste beslag klar. 

Skru det fast med de 4 stk standoffs som bagefter skrues fast i, der var ikke meget plads til fingrene ved den oppe i venstre hjørne, men det gik da. Det grå/hvide materiale i bunden af skruen er ikke noget jeg har påført men kom fra da jeg skruede dem fast. Om det er noget Locktite agtigt eller noget helt andet kunne jeg ikke læse mig frem til. 

Men på plads kom den. Fik den skruet på uden at overspænde. Mere plads rundt om køleren end jeg havde regnet med, så det gik overraskende nemt. 

Straks et større problem var det at få blæseren på. Der var ikke meget plads at arbejde med og clipsene er ikke helt nemme at arbejde med. Der er nogen der har fundet på bedre løsninger, men den kom på og den sidder fint fast. 


På næste side test og overclockning.

 

 

Xoferif
 
Overclocker
Tilføjet:
19-09-2018 12:31:44
Svar/Indlæg:
449/7


Fragman
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-09-2018 12:33:38
Svar/Indlæg:
32/1

måske lidt høj måling af den, men fair nok, hvis man er fingernem og ikke skal bruge den til meget andet end standard ting, og prisen er fair..men håber de lige får justeret den inden salg.