Test Deepcool Castle 280RGB

Køling d.  27. september. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 5568 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på  1099,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion


Denne gang har vi fået tilsendt en Deepcool Castle 280RGB AIO køler som er det sidste nye i Deepcools Castle Gamer Storm serie. Den henvender sig primært til Gamere med stor hang til ultimativt RGB LED lys både i pumpen og blæserne. Det kan styres via bundkortets RGB-styring hvis bundkortet er kompatibelt, eller via en separat lille styreboks. Dette er storebroderen til den Deepcool Castle 240RGB jeg lige har testet, så jeg forventer en bedre ydelse af denne 280RGB AIO. Eftersom den på de fleste punkter ligner den Deepcool 240RGB AIO som jeg testede for nylig, så har jeg brugt en del copy/paste derfra i denne artikel.


 

Udenpå kassen ses et flot farvebillede af selve pumpen og vi får navnet at vide i nederste del af kassen. Gamer Storm Logoet ses i øverste venstre hjørne.


 

Deepcool som firma blev etableret i 1996 og de startede op med at producere server, desktopkølere og diverse tilbehør til disse. Da det gik rigtigt stærkt på specielt personlige computere på det tidspunkt, startede de dog hurtigt egen produktion af AIO, og luftkølere samt kabinetter og PSU'er.
 

Billederne i artiklen der ikke har Hwt's Logo er taget fra Deepcool.
 

Lad os få åbnet kassen.