Test: ASUS ROG Strix Scar II

Bærbare d.  12. oktober. 2018, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 15507 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på ASUS ROG Strix Scar II GL504GS-ES056T 15.6" 15555,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: n/a

Software


Ud over Windows og alle nødvendige drivere, har ASUS denne gang nøjedes med at pre-installeret deres eget gaming center software, der kan startes med den dedikerede ROG-knap på tastaturet:
 


Gaming center giver et hurtigt overblik over relevante informationer, og adgang til forskellige indstillinger. Man kan blandt andet se de primære specifikationer, og status på CPU belastning, RAM-forbrug, temperaturer og så videre. Hvis man ønsker, kan man endda koble sig på via en dedikeret app til Android.
 


Man kan have op til tre forskellige gaming profiler, som man så kan vælge alt efter hvad man vil anvende computeren til på et givent tidspunkt. Indstillingerne man kan skifte på er ret basale, og tæller blandt andet blæserhastighed, justering af skærmens farver samt om Windows tast og andet skal være aktiv eller ej. 
 


Baggrundsbelysningen kan justeres separat i fire sektioner, men desværre ikke individuelt på de enkelte taster. Der er også en del valgmuligheder for hvordan lyset skal opføre sig, om det skal rotere mellem forskellige farver, statisk, pulserende, regnbueeffekt og så videre. Her kan man også justere på farverne på Aura baren (tre sektioner) og på belysningen af logoet i låget.  
 


Som nævnt under design understøtter belysningen Aura sync hvor man kan synkronisere med andet ASUS gear. Her har man også mulighed for at vælge, hvilke RGB'er som skal lyse under henholdsvis opstart, almindeligt brug, i sleep tilstand og under nedlukning.  
 


Der er indbygget en række forskellige profiler for farver og belysningen, så skærmen optimeres til film, racer spil, first person shooter med videre. 
 


Til sidst har vi blæserstyringen, hvor man kan vælge imellem tre forskellige niveauer, for at skifte imellem dem, kan man dog også gøre dette via en tastaturgenvej.

 

 

Fragman
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-12-2018 09:52:08
Svar/Indlæg:
32/1

fin maskine til lidt af det hele, som man kan ønske sig som gave :D