Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: freak_master

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 849,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Komplett.dk

Overclocking


Valideringslink: https://valid.x86.fr/h9mvk8

Bundkortet har ikke fået en clock generator, hvilket betyder at de 100MHz BCLK er hvad man har at gøre med. Alle B450 bundkort vi har testet indtil nu har ikke helt kunne holde de 100MHz BCLK, og dette bundkort er ikke nogen undtagelse. På CPU-Z billedet ser vi dog at det godt kan, men jeg så små nedgange helt ned til 99.89MHz. Volt aflæsningen er også ret langt fra, hvis man lader den stå til auto. De B450 bundkort vi har kigget på indtil nu har kun haft mulighed for at sætte "Offset" volt, hvilket betyder at man tilføjer volt ovenpå standard volten. Bundkortet her har mulighed for at sætte en bestemt volt, hvilket gør det meget nemmere selv med underlige målinger i BIOS og CPU-Z. Med volt sat på auto målte BIOS omkring 1.4 volt, hvilket er alt for meget, og med multimeter viser det sig også at CPU'en faktisk kun fik omkring 1.07 volt. Da jeg satte volt til 1.4, blev målingen i BIOS 1.48 volt, men jeg med multimeter målte 1.42. Det betyder at bundkortet overvolter en smule, om det er mine LLC (Load Line Calibration) indstillinger eller om det bare er noget bundkortet gør tør jeg ikke sige.

 

3Dmark:

Det ser faktisk ganske godt ud for MSI bundkortet her, men sjovt nok ser vi at bundkortet får mindre point i Fire Strike, men CPU scores har fået et ryk opad. Fire Strike er en benchmark hvor rigtig mange parametre der kan ændre den endelige score, og det vil sikkert være muligt at få nogle flere her.

 

Aida Extreme:

Igen ser vi en lille tilbagegang i ydelse, dog ikke i kopiering eller forsinkelse.

 

Cinebench R15:

I OpenGL har MSI bundkortet indhentet meget af det tabte ved standard hastighed, og i CPU ser vi MSI bundkortet yde bedst.

 

CrystalDiskMark 6.0:

Her ser vi stadig rigtig gode resultater fra MSI bundkortet.

 

PCmark8:

Endnu en gang ser vi MSI bundkortet være enten i toppen eller meget tæt på.

 

PCmark10:

Her ser vi en rigtig god score fra MSI bundkortet.

 

SuperPI:

Her ser vi MSI helt i toppen.

 

wPrime:

Her ser vi MSI bundkortet være meget tæt på Gigabyte bundkortet i 1024M. I 32M ender MSI med at være hurtigst.

krikke
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-09-2018 18:16:55
Svar/Indlæg:
2335/16

Cool...Hvor?

Ahh fandt det på forsidenSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af krikke d. 25-09-2018 18:26:38.