Test: Deepcool Quadstellar

Kabinetter d.  12. september. 2018, skrevet af bauner 2 Kommentarer.  Vist: 12313 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  3395,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Indvendigt

Da kabinettet er så specielt som det er, brugte jeg lidt tid på, at overveje hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg blev enig med mig selv om, at det nemmeste var at skralde det fuldstændig for at danne mig et overblik. Jeg fik, desværre, ikke taget alle de billeder jeg skulle bruge i første omgang, og da vejret ikke var med mig, har jeg brugt nogle af Deepcool´s egne.
Når først de fire skjold er fjernet, giver det et ret godt overblik over hvordan Quadstellar er opbygget. Bortset fra formen ligner det (næsten) et almindeligt kabinet.


De fire skjold sidder fast med to fingerskruer på hvert skjold.


Er du til vandkøling, så er der plads til en 240 mm radiator i bunden.


Og en 360 mm i fronten.


Det mest spektakulære ved Quadstellar er nok det separate rum til grafikkortet. Det giver god mening. Havde jeg smidt en mindre formue efter et grafikkort, ville jeg også gerne vise det frem på den bedste måde.


Det andet som falder i øjnene er "racket" til montering af diske. Jeg syntes det ser brutalt ud. Også lidt overdrevet - men der skal nok være nogen der har behov for så mange diske.


På bagsiden af dette kammer, hvor glasset er placeret, er der lige lavet plads til en enkelt 2,5" disk.


Hvert kammer har sin egen 120 mm blæser monteret i fronten.
 

 

For at styre blæserne og RGB´en skal der en controller til. Den er lidt svær at komme til, men heldigvis er alt forbundet, når man pakker kabinettet ud. Der skal bruges et SATA-stik til den.
Vi har vel alle prøvet at fumle med de små stik til bundkortet, så det var en glædelig overraskelse, at Quadstellar kun har et enkelt af slagsen - nemlig Power. Alle kabler har en fin sort sleeving.


 

Software på næste side.


 

bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
12-09-2018 08:51:40
Svar/Indlæg:
844/71


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
12-09-2018 15:36:45
Svar/Indlæg:
300/58

Jeg så en test på youtube hvor "Pauls Hardware" ikke kunne få softwaren til at virke, det ser ud til at være en enestående fejl. Havde selv tristellar en overgang og super fedt kabinet, men hold da op det fylder. 


ellers lækker review!