Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  787,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Indvendigt

Jeg får hurtigt fjernet begge sidepaneler. Begge sider sidder fast med fingerskruer. Og det er af den typer der ikke skal/kan skrues helt af. Lækkert, så bliver de ikke væk.Jeg starter med bagsiden. Alle kabler er fint trukket og har en sort sleeving. Det ser virkelig velordnet ud. Hullet omkring CPU-området er mere end stort nok til, at kunne skifte køler uden at skulle have bundkortet ud.
Lige under er der drevrammer til 2 stk. 2,5" diske. Disse sidder med et ret smart låsesystem, hvor man lige presser i siden af rammen, og slipper når den er i "hak", hvorefter den låser sig fast.Det mest interessante er kontrolboksen til blæserne og RGB. Det hele er sat til, og du skal bare tilslutte det med et SATA-stik. Fan 1 og Fan 2 er de medfølgende blæsere.Fan 3 giver dig mulighed for, at tilslutte tre ekstra blæsere. Her skal du bare lige huske, at det skal være 3-Pin. PWM fungerer ikke. Tænker du, at det skal NZXT ikke bestemme, og bruger en PWM, så vil blæseren køre meget langsomt rundt, og du vil ikke kunne styre den med CAM-softwaren.


 

Bruger du 3,5" diske, skal disse monteres i bunden. Og her er det old-school. Med mindre du har meget små hænder, eller kan nøjes med skruer i den ene side, så skal HDD-rammen skrues af, før du kan installere dine diske.Den ene af de to LED strips der følger med, finder man også på bagsiden. Den sidder bag på kabelskjuleren.Den anden sidder i toppen på forsiden. Den kan lige skimtes her. I fronten er der mulighed for at installere 2 x 120 mm blæsere eller en 240/280 mm radiator.Selve fronten kan ikke pilles af, men det kan rammen til blæser/radiator da heldigvis.NZXT giver dig to 120 mm blæsere med i H500i. De er begge monteret som out-take, og er placeret bagerst og i toppen. Begge blæsere er tilsluttet kontrolboksen via et specielt forlængerkabel.I bunden finder vi et par store huller til kabelgennemføring, og et mindre der er beregnet til powerkablet til grafikkortet. Det er en detalje, jeg holder meget af. Er det ikke nok, så er der faktisk huller hele vejen under kabelskjuleren med NZXT logo´et.
Køber du H500i i en anden farve, så er den kabelskjuler i samme farve som du har købt det i. Som du kan se på billedet, er der allerede sat afstandsstykker i til bundkortet.


 

På næste side tager vi et kig på CAM softwaren til kabinettet.