Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  787,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

Til at styre blæserne og RGB´en skal man bruge NZXT´s egen software - CAM. Det er en enkelt .exe fil der kan hentes her. Der er sket en hel del med CAM siden jeg prøvede den første gang. Den er efterhånden meget stabil, og virker upåklageligt.NZXT har også en App til din mobile enhed. Den fås både til iOS og Android. Desværre kunne jeg ikke få den til at virke. Jeg prøvede både med mit eget H200i og H500i. Jeg fik samme fejl med begge systemer.
Jeg tjekkede selvfølgelig om jeg brugt nyeste software/firmware på begge systemer, og det gjorde jeg. Jeg opgav at bruge App´en, og gik videre med CAM.


Cam starter op med Windows som standard. Den åbner med et overblik over blæserne og temperatur på CPU og GPU.De to LED strips har masser af muligheder, og det er nærmest kun din egen fantasi der sætter grænsen.Blæserne har også deres egen menu. Jeg valgte at lade dem køre "silent" da jeg legede med systemet. Hverken ved "silent" eller "performance" kunne jeg høre dem. Har du sat ekstra blæsere til, kan de også styres herfra.Skulle du af en eller anden grund være i tvivl om, hvad du har siddende i din maskine, kan CAM også lige gøre dig klogere. 

Installation af hardware på næste side.