Test: X2 PIRATE 1416 MICRO ATX kabinet

Kabinetter d.  14. november. 2018, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 5594 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / indvendigt

Dejavu.... Vi starter med fronten. Bag den gemmer der sig en 120 mm LED blæser. Fronten sidder godt fast med den gammeldags kliksystem. Jeg var bange for at knække noget, da jeg ville have den af. Men det lykkedes uden at ødelægge noget. Som lovet er der plads til endnu en 120 mm blæser i fronten. Kablerne til I/O panelet er forholdsvis korte, så du skal ikke rykke fronten længere væk end jeg har gjort på billedet.


Det er det samme med toppen. Den sidder virkelig godt fast. Under plexi´en finder vi plads til en 120 mm blæser.


På grund af kablernes længde skal man være lidt forsigtig. Det her er ca. hvor meget du kan åbne for toppen.


Den højre side sidder fast med to fingerskruer, der sad så fast, at jeg måtte hente en skruetrækker.


Den højre side gemmer ikke på nogen overraskelser. Hele fem huller til kabelgennemføring er der blevet plads til. Under det store hul omkring CPU-soklen finder vi en enkelt plads til en 2,25" HDD/SSD. Næsten alle kabler har en fin sort sleeving. Det "Pride farvede" kabel er til bundkortet. Det er meget længe siden jeg har set det lavet på dén måde...


Nederst i venstre hjørne finder vi et HDD-bur til 2 x 2,25"/3,5" diske. 3,5" diske kan klikkes i, imens 2,5" drev skal skrues fast.


Det store plexi sidepanel på venstre side sidder fast med fire "fingerskruer". Også disse var spændt vildt hårdt på.


Med plexi´en af vejen, mødes vi af et enteriør der lugter lidt af 2018. Jeg ved ikke hvorfor, men X2 har lavet et hul i PSU skjoldet, så man får frit udsyn til PSU´en når den er monteret. Idéen er helt fin, hvis man skal lave en sponsoreret build, men de fleste ønsker nok at få gemt PSU´en af vejen. 


Du får to stk. 120 mm LED blæsere med. Den ene sidder nederst i fronten. Personligt ville jeg straks rykke den længere op.


Den anden sidder bagerst. Begge blæsere kommer med en 3-pin til Molex adapter. Blæseren i fronten et "gennemgående" molex stik, så den kan tændes og slukkes med knappen i fronten.


 


 

crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-11-2018 10:53:17
Svar/Indlæg:
7722/226

Og system kan igen ikke leverer et brugbart link....

Ikke hvis man tager den gennem forum....  såååå tilbage og tag det gennem Litteratur...

Hvorfor gøre det nemt når det kan gøres besværligt.????Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af crankyrabbit d. 14-11-2018 11:03:20.