Test: X2 PIRATE 1416 MICRO ATX kabinet

Kabinetter d.  14. november. 2018, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 5402 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware

Jeg havde, desværre, ikke noget m-ATX set-up ved hånden, da jeg skulle smide hardware i X2 Pirate. Så jeg måtte låne redaktionens Mini ITX system. Test set-up´et består af:

  • Asus F1A75-I Deluxe
  • AMD A8 3870
  • 16 GB AMD Radeon R9 Gamer Series DDR3
  • XFX Radeon HD 7970
  • Fractal Design Integra M 550
  • 60 GB Kingston SSD V+
  • 500 GB Seagate

Trods den manglende manual fik jeg samlet systemet uden de helt store problemer. Kablerne til bundkortet er mærket i enderne. Flere af de ting man normalt finder i et high-end kabinet findes også i "Piraten". Men der er ingen tvivl om, at det er et budget kabinet vi har med at gøre. Især sidepanelerne virker meget billige. Det er kun det øverste PCI cover der kan skrues af - resten skal brækkes af. Pudsigt nok, så er der ingen skarpe kanter indvendigt, så jeg fik samlet systemet uden at komme til skade.

Jeg valgte at sætte en SSD og en alm. mekanisk HDD i systemet. Skuffesystemet fungerer perfekt. Sidstnævnte kan lige klikkes i - SSD´en skal skrues fast fra bunden.


Der er allerede installeret stand-off´s til bundkortet, så det var bare at skrue det, og resten i. P.g.a. bundkortets design, bliver det en smule rodet i toppen. Der er god plads det hele.
Som altid blev jeg udfordret af lyset og genskin i plexi glasset, da jeg gik udenfor.


Det går meget bedre, når plexi´en er fjernet.


Vi afslutter denne del, med et billede hvor der er kommet strøm på systemet. Blæserne larmer ikke nævneværdigt - jeg måtte have hovedet ned til maskinen for at høre dem.


 

crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-11-2018 10:53:17
Svar/Indlæg:
7710/225

Og system kan igen ikke leverer et brugbart link....

Ikke hvis man tager den gennem forum....  såååå tilbage og tag det gennem Litteratur...

Hvorfor gøre det nemt når det kan gøres besværligt.????Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af crankyrabbit d. 14-11-2018 11:03:20.