Test: ASUS ROG STRIX Flare

Styre-enheder d.  05. november. 2018, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4970 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: neemos
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 998,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test


Jeg har brugt ROG STRIX Flare i en uges tid, og det er blevet brugt til alt fra det almindelige skrivearbejde, som at skrive denne artikel, og til gaming. Dette tastatur er lavet til gaming og det er der slet ikke nogen tvivl om når man får pakket det ud. ROG er også kendt for at lave sindsygt gode gaming produkter, men kan de blive ved med at innovere og ikke mindst præstere, vi kigger nærmere på det. Der er blevet testet i dagligdagens opgaver, artikel skrivning samt selvfølgelig gaming, både FPS og casual gaming.


Gaming
Som sagt er dette tastatur lavet til gaming, det skriger nærmest "sæt dig ned og spil på mig" når man pakker det. Super nemt at gå til, der er to ledninger der skal sættes til og så er du klar til at komme igang. De har lavet layoutet lidt anderledes i forhold til hvad de fleste nok er vant til, da både "win-lock tasten" og volumen knappen sidder øverst til venstre, men det gør det utroligt nemt at justere lyden når man er midt i spillet såfremt det behøves.

Jeg lagde ud med mit favoritspil pt, Player Unknown Battleground, for at se om det kunne følge med det til tider hurtige gameplay. Her må jeg sige at det på ingen måde skuffer, tværimod er jeg lidt imponeret over de switches der er brugt (Cherry MX RGB). De reagerer hurtigt og præcist og har ikke klik lyd på, hvilket gør en del for mig, da jeg ikke bryder mig om larmen, men super switches. Tasterne nulstiller hurtigt, reaktionen er der når jeg trykker på knappen og helt overordnet set kan man bare mærke at det her tastatur er i den høje ende.

Derefter gik turen et smut forbi spillet "Astroneer" som et sådan et lille hygge spil jeg chillaxer med i ny og næ når jeg skal have lidt ro. Jeg spiller det ofte med højtalere istedet for headset, og der må jeg sige jeg er glad for det er et lidt mere stille tastatur under brug. Men rent gaming mæssigt, tastaturet performer også her ganske som det skal, og jeg har havde fin fornøjelse af både at kunne lave macro keys men også af den indbyggede funktion hvor du kan trykke på f.eks F2 og få 2x tryk.


Det daglige
I det daglige fungerer tastaturet ganske fint og helt som det skal. Jeg har været ganske glad for medietasterne og ikke mindst volumen knappen, den er bare opsat med en helt perfekt modstand og føles bare super. 


Når det kommer til at skrive på STRIX Flare tastaturet, så synes jeg rent personligt at det er en smule til den høje side, men det vil jo altid være en smagssag. Dog har ROG sørget for at der medfølger en håndledsstøtte til tastaturet i hård plast. Der må jeg sige at jeg måske lige på det punkt havde forventet en lidt mere luksuriøs håndledsstøtte og ikke en gang hård plast. Dog skal siges at den gør jobbet og den er nemt at sætte på, men igen, hvorfor ikke sørge for at den er magnetisk, det er jo ikke et entry level tastatur vi har med at gøre. Men alt i alt også et fornuftigt tastatur i det daglige, dog ikke lige noget du slæber med hen på jobbet.


På næste side kommer undertegnedes konklusion på ROG STRIX Flare tastaturet.