Test: Jabra Elite 65t in-ear headset

Lyd d.  31. oktober. 2018, skrevet af Havenissen 8 Kommentarer.  Vist: 9629 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på Link til Pricerunner 1195,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Testmaskinen består af :

Samsung Galaxy S6

Programmer:

Jabra Sound+
Spotify

Komfort

Jeg bruger normalt over-ear headset, så derfor er in-ear lidt unormalt for mig. Indtil mine ører lige havde vænnet sig til in-ear, føltes de mest, som at have en prop i ørerne. Det var dog rart ikke at have et kabel at bekymre sig om. Så de tager lidt tid at vænne sig til, men når de først er "kørt" ind passer de fint. Man skal lige lave nummeret med skrue dem ind i øregangen før de sidder rigtigt. Men når de sidder der, sidder de godt og jeg har ikke været nervøs for at de ville hoppe ud af øret på noget tidspunkt. Ear-tips sidder også godt fast.

Musik

Jeg har lyttet til lidt forskellige genrer musik: rock, hardbass, og klassik. Den klarer jeg bedre end jeg havde forventet. Bassen er egentlig god for sådan en lille fyr, men den kan ikke mærkes helt så godt, som på mine normale over-ear headset. Den levererede rigtigt godt på klassisk musik, hvor jeg virkelig kunne mærke musikken. Mellemtonen sidder lige i skabet. Rock virkede også rigtig godt, men ved rock sange med meget bass, synes jeg den faldt lidt flad i bunden af frekvensområdet. Ved hardbass havde jeg lidt en blandet oplevelse, hvor jeg igen oplevede at bassen var lidt vag, men resten af lydbilledet var fint. Det der nok irriterede mig mest var den baggrundsstøj, der var. Det lød mest som en radio, der ikke er blevet finjusteret ind på radiokanalen. Dette var uanset om gennempassering af lyde udefra funktionen var slået til eller ej.

Telefoni

Intet at udsætte. gennempassering af lyde udefra funktionen virker fint og det gør man ikke helt føler sig udelukket fra lydene omkring en. Som nævn tidligere var der lidt baggrundsstøj. Det skal måske nævnes at jeg bor i et lejlighedskompleks, hvor 2,4 GHz båndet er rimelig belastet, så det kan godt have noget at sige.

Jeg har målt rækkeviden fra min mobiltelefon til headsettet til være 6 meter inden den taber forbindelsen. Men det er fint, da de fleste har telefonen inden for armlængden alligevel.

Jeg har målt batterilevetiden til være 5,5 timer med 50% lydstyrke.

 

På næste og sidste side venter konklusionen.

 

Anzelz
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-10-2018 10:24:07
Svar/Indlæg:
2343/272

Rigtig gode produkt- og software billeder. Det lyder spøjst med den baggrundsstøj.

Til fremtidige tests ville det være rigtig fint at vide hvilke headset anmelderen har som reference samt specifikke numre. Ellers bliver det så subjektivt at det er svært at bruge testen. Det kunne også være fedt at se et billede med dem monteret. Der er heller ikke angivet om equalizeren blev anvendt og om den var effektiv.Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
31-10-2018 12:14:26
Svar/Indlæg:
131/19

#1 - Tak for den positive feedback.

Ja, baggrundsstøjen lyder lidt spøjst, men jeg kan sige at Jabra Elite 65t ikke er de eneste trådløse headset, hvor jeg har oplevet dette, og som skrevet i testen, så forventer jeg at det er fordi 2.4 GHz båndet, som bluetooth kører over, er ret befærdet her hvor jeg bor.


Jeg har brugt et SteelSeries 9H som reference. Ville helst have sammenlignet med nogle andre in-ear, men har ikke haft et sæt i de sidste 10 år.


Der er en test af Jabra Elite 65t Acrive på vej. Jeg skal nok inkludere et billede af dem monteret.


Equalizeren var tændt (dette er den altid) og sat i neutral position over hele linjen.Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Havenissen d. 31-10-2018 17:48:41.


lassebuck
 
Superbruger
Tilføjet:
01-11-2018 00:44:24
Svar/Indlæg:
42/6

Jeg testede disse ørepropper en times tid og valgte så at sende dem retur trods de mange smarte features.
En smule blæst er nok til at mikrofonerne opfanger tydelig vindstøj som kan høres af modparten. Det går kraftigt ud over anvendeligheden til telefonsamtaler udendørs.

Det skal hertil nævnes at flere ældre Jabra headset (som dog er noget større) eleminerer vindstøj utrolig effektivt.Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
01-11-2018 12:25:49
Svar/Indlæg:
131/19

#3 - Jeg brugte dem til en 20 minutters samtale og modtageren synes at lyden var klar. Men det skal dog siges at samtalen foregik indendørs.

 

Tak for at dele dine oplevelser med Jabra headsets.JonJakobsen
 
Enthusiast
Tilføjet:
06-11-2018 12:04:49
Svar/Indlæg:
15/2

Jeg har et par og  er meget tilfreds med dem. Både mht lydkvaliteten, samtaler og hvor lette de er at bruge. Jeg har dog haft mine i lang tid, er det ikke lidt sent at komme med en anmeldelse? 🙄neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
06-11-2018 17:49:20
Svar/Indlæg:
1126/307

#5

Det behøver vel ikke at være nye produkter for at det kan være nyttigt for folk at læse en anmeldelse :)Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
06-11-2018 18:01:24
Svar/Indlæg:
131/19

#5 - Tak for feedback. 

Tjo. det er måske lidt sent, men bedre sent end aldrig. Vi står desværre ikke i en situation, hvor vi altid har de nyeste produkter.lassebuck
 
Superbruger
Tilføjet:
09-11-2018 21:03:54
Svar/Indlæg:
42/6

#5 Hvordan er modtagerens oplevelse af samtalen, hvis du er ude og det blæser? Kan modtageren høre vindstøj?

(Det kunne jo være, at det sæt som jeg returnerede, rent faktisk var defekt).