Test: Jabra Elite Active 65t in-ear headset

Lyd d.  15. november. 2018, skrevet af Havenissen 2 Kommentarer.  Vist: 6925 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på  1356,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Testmaskinen består af :

Samsung Galaxy S6

Programmer:

Jabra Sound+
Spotify

Komfort

 

 

Jabra Elite 65t Active sidder godt i øret og var rart ikke at have et kabel at bekymre sig om. De tager lidt tid at vænne sig til, men når de først er "kørt" ind passer de fint, da de lige er et nummer eller to større end normale in-ear headsets. Man skal lige lave nummeret med skrue dem ind i øregangen før de sidder rigtigt. Men når de sidder der, sidder de godt og jeg har ikke været nervøs for at de ville hoppe ud af øret på noget tidspunkt, her gør gummioverfladen sit arbejde rigtigt godt. Ear-tips sidder også godt fast på selve headsettet.

Musik

Jeg har lyttet til lidt forskellige genrer musik: rock, hardbass, og klassik. Lydmæssigt virker den meget ligesom Jabra Elite 65t. Bassen er egentlig god for sådan en lille fyr, men den kan ikke mærkes helt så godt, som på mine normale SteelSeries 9H. Den levererede rigtigt godt på klassisk musik, hvor jeg virkelig kunne mærke musikken. Mellemtonen sidder lige i skabet. Rock virkede også rigtig godt, men ved rock sange med meget bass, synes jeg den faldt lidt flad i bunden af frekvensområdet. Ved hardbass havde jeg lidt en blandet oplevelse, hvor jeg igen oplevede at bassen var lidt vag, men resten af lydbilledet var fint. Equalizeren var sat i neutral position under testen. Jeg har dog leget lidt forskellige positioner og det hjælper en del på den lidt vage bass. For den bedste musikoplevelse er det bedst at ændre equalizeren afhængig af sangen. Men når equalizeren først er sat korrekt op, så lyder sangene også langt bedre og her kan man virkelig høre headsettet yde sit bedste. Jeg oplevede den samme baggrudsstøj, som ved Jabra Elite 65t. Igen antager jeg at det er 2.4 GHz båndet, der er belastet her, hvor jeg bor.

Telefoni

Intet at udsætte. gennempassering af lyde udefra funktionen virker fint og det gør man ikke helt føler sig udelukket fra lydene omkring en.

Jeg har målt rækkeviden fra min mobiltelefon til headsettet til være 6 meter inden den taber forbindelsen. Men det er fint, da de fleste har telefonen inden for armlængde alligevel.

Jeg har målt batterilevetiden til være 5,5 timer med 50% lydstyrke.

 

Bortset fra den ekstra gribbende effekt, som gummioverfladen giver, så virker Jabra Elite 65t Active præcis, som non-Active versionen, som du kan finde en test af her: https://hwt.dk/test/25441/jabra-elite-65t-in-ear-headset

På næste og sidste side venter konklusionen.

MichaelH
 
Overclocker
Tilføjet:
15-11-2018 18:49:23
Svar/Indlæg:
154/0

Skal I ikke snart have fikset den bot, så de links kommer til at virke?Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
15-11-2018 21:18:32
Svar/Indlæg:
131/19

#1 - Skriv venligst fejl i fejltråden: https://hwt.dk/forum/348703/hw...

Så ved KiloDunse, hvad der er af fejl.

 

Jeg ved ikke hvad tidshorisonten er på at fikse denne fejl.